Saldırıda 24 askeri şehit eden terörist öldürüldü!

İki ayrı saldırıda 24 askerin şehit edildiği hain saldırının faili Yüksekova'da öldürülen 6 teröristen biri olduğu açıklandı.

Saldırıda 24 askeri şehit eden terörist öldürüldü!
25 Nisan 2016 Pazartesi 10:27

İki ayrı saldırıda 24 askerin şehit edildiği hain saldırının faili Yüksekova'da öldürülen 6 teröristen biri olduğu açıklandı. Şimdi ise güvenlik güçleri, Yüksekova sorumluları olan Yusuf Saydut ile Sefer Açar'ın da peşinde olduğu bildirildi.

Saldırıdaki failin kod adının 'İslam Gever' olan terörist Talip Bartin'in Dağlıca'da Bartin'in Dağlıca taburuna düzenlenen saldırıda çenesinden yaralandığı tedavi gördükten sonra Yüksekova'ya gönderildiği belirtildi. Sabah'ın yaptığı habere göre, Van Başsavcılıklarınca 25 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yakalama kararı bulunan Talip Bartin'in 7 yıldan beri dağ kadrosunda bulunduğu öğrenildi. 


Etiketler; #terörist
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.