Sare Davutoğlu'ndan "Kadın Hayattır" mesajı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu "Kadın Hayattır" kampanyası kapsamında kameralar karşısına geçti. Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Kadın hayattır çünkü kadın erkek tüm hayatlar kadında hayat bulur." açıklamasında bulundu.

08 Mart 2016 Salı 13:09

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, sanat,spor ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı "Kadın Hayattır" kampanyasında kamera karşısına geçti. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla başlattığı "Kadın Hayattır" kampanyasına, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu katıldı. Tanınan birçok ünlü isminde destek verdiği kampanya da "Kadın Hayattır" olgusuna vurgu yapıldı. Kamera karşısına geçen Sare Davutoğlu,  "Kadın hayattır çünkü kadın erkek tüm hayatlar kadında hayat bulur."dedi. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu kampanyada kamera karşısına geçip, "Kadın hayattır, çünkü kadın annedir, kadın koskoca bir dünyadır."açıklamasında bulundu.

Sosyal medyada yayınlanan videoda kamera karşısına geçen ünlü isimlerin mesajları şu şekilde;

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu, "Kadın hayattır çünkü kadın erkek tüm hayatlar kadında hayat bulur."

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ramazanoğlu, "Kadın hayattır, çünkü kadın annedir, kadın koskoca bir dünyadır."

Nihat Hatipoğlu "Kadın Hayattır, çünkü kadın annedir"

Televizyoncu Acun Ilıcalı, "Kadın emektir dünya kadınlar gününüz kutlu olsun."

Şarkıcı Emre Aydın, "Kadın hayattır çünkü kadın vicdandır."

Sunucu Müge Anlı, "Kadın hayattır çünkü yaşama hayat verir."

Şarkıcı Mustafa Ceceli, "Kadın hayattır çünkü kadın bütün evreni içinde yaşatır, büyütür. Kadın hayattır çünkü kadın devlettir."

Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, "Kadın hayattır çünkü annedir."

Şarkıcı Mustafa Sandal, "Kadın hayattır, baştacıdır, annedir. Hayatın ta kendisidir."

Alex De Souza, "Kadın hayattır."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.