Şehit cenazesinde bir ilk gerçekleştirildi

Şırnak’taki teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç'in cenazesinde bir ilk gerçekleştirildi.

Şehit cenazesinde bir ilk gerçekleştirildi
29 Ağustos 2017 Salı 15:43

11 Ağustos’ta Şırnak’ta bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada ağır yaralanan Jandarma Uzman Onbaşı Muhammed Meriç dün Ankara’da tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Bugün şehit Meriç için Ahmed Hamdi Akseki Camii’nd cenaze töreni yapıldı. 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldığığı törende cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Şehid Meriç son yoculuğuna uğurlanırken askeri bando ilk kez Frederich Chopin’in cenaze marşı yerine Itri’nin Tekbir’ini seslendirdi. Şehit Meriç Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.


Etiketler; #şehit #cenaze
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.