Şırnak'taki Çalışkan beldesinde 2 güvenlik koruyucusu şehit oldu

PKK kurduğu hain tuzağı ile 2 güvenlik korucusu şehit etti, 2 güvenlik korucusu ise yaralandı. Şırnak Valiliği açıklama yaptı.

Şırnak'taki Çalışkan beldesinde 2 güvenlik koruyucusu şehit oldu
26 Eylül 2018 Çarşamba 11:30

PKK'lı teröristler tarafından Çalışkan beldesi kırsalında önceden yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Saldırıda 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 2 güvenlik korucusu yaralandı.

Yaralanan güvenlik korucuları Silopi Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgede teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.

Şırnak Valiliğinden yapılan açıklamada ise, "26 Eylül 2018 tarihinde ilimiz Silopi ilçesi Cudi Dağı Ezmin Tepe Bölgesinde keşif, gözetleme, pusu amacıyla icra edilen operasyon esnasında, daha önceden PKK/KCK BTÖ mensupları tarafından yerleştirilen mayının patlaması sonucu 2 kahraman güvenlik korucumuz şehit olmuştur. Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; şehitlerimizin kederli ailesine ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz. Bölgede operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir" denildi. 


Etiketler; #Şırnak #terör
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.