Son dakika! Ankara Güvenpark'ta patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Ankara'da 13 Mart 2016 Pazar akşam 18.47'de patlama meydana geldi. Yaşanan patlama herkesi şoka uğrattı. Ankara Kızılay Patlama sonrasında birçok ölü ve yaralıların olduğu ifade edilirken, ortalık savaş alanına döndü.

Son dakika! Ankara Güvenpark'ta patlama! Çok sayıda ölü ve yaralı var
13 Mart 2016 Pazar 19:55

Ankara'nın merkezi Kızılay Güvenpark'ta akşam 18.47'de büyük bir patlama meydana geldi.  Kızılay'ın en kalabalık ve yoğun olduğu vakitlerde meydana gelen patlamada çok sayıda ölü ve yaralıların olduğu bildiriliyor.

Ankara Kızılay Güvenpark civarından gelen patlama sesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Bu şaşkınlık bölgeden gelen ambulans sesleri ile daha da perçinlendi. Peki Ankara'da patlama mı oldu?

Patlama sesinin duyulmasının ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Patlama Ankara'nın birçok yerinden duyulurken, ortalık savaş alanına döndü.


Patlamanın Güvenpark otobüs duraklarının bulunduğu yerde meydana geldiği ve patlama sonrası 5-6 aracın alev aldığı öğrenildi. Canlı bombanın İki otobüs arasında patladığı söyleniyor. Patlama sonrası yaralıların önemli bir bölümüAnkara Numune Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenilirken, polis ekipleri ikinci bir patlama olabileceği ihtimaline karşı geniş güvenlik önlemleri alındı.

Kamu Saati olarak sizleri her daim bilgilendirmeyi borç biliyoruz. Daha hızlı bilgi edinmek adına Kamu Saati Android uygulamızı indirebilirsiniz. Kamu Saati Android uygulamamızı indirmek içi tıklayın.


Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 8 yıl önce
Yüce Allah teröristide, ona destek vereni de, ona sempati duyanı da kahretsin. Milletimizin başı sağolsun.
Avatar
Hasan - 8 yıl önce
Allah kahretsin hepinizi inşAllah birgün Türkiyenin sizin vatanınız olmadığını anlayacaksınız.Köpekler.
İnşAllah kanininizda boğulursunuz.
Biz Türküz ulan korkun bizden.Biz kahraman atalarımızın kanlarını taşıyoruz.
Sizin gibi adi değiliz.
Avatar
Kadir - 8 yıl önce
Allah hepsinin belasını versin. Kim vercek o kadar Mahsum İnsanın Vebalini..