Suat Kılıç'ın yeni imajı şaşırttı

AK Partili eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, EXPO 2016 Antalya'daki Alanya Bahçesi'ni ziyaretinde Kılıç'ın dar paça pantolon ve çorapsız ayakkabıyla birlikte yeni imajı dikkatlerden kaçmadı. Suat Kılıç'ın yeni imajından görüntüler haberimizde.

Suat Kılıç'ın yeni imajı şaşırttı
11 Mayıs 2016 Çarşamba 10:50

AK Partili eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, EXPO 2016 Antalya'daki Alanya Bahçesi'ni ziyaretinde Kılıç'ın  dar paça pantalon ve çorapsız ayakkabıyla birlikte yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

2011-2013 yılları arasında Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapan Suat Kılıç, Alanya Bahçesi'ni ziyaret etinde İpek kozasından yapılan tablo hediye edildi. EXPO 2016 Antalya'daki Alanya Bahçesi'ne hayran kaldığını belirten Kılıç; "Alanya doğası ve dokusuyla her zaman ilgi çeken bir şehrimiz. Burada açılan stantlarda Alanya'nın tarihi ve doğal güzellikleri çok güzel bir şekilde tanıtılıyor" dedi.

Suat Kılıç'ın yeni görüntüleri için tıklayınız.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.