Tarihte bugün (25 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?

25 Şubat tarihte bugün neler yaşandı? Şubatta doğan ve ölen ünlüler kim? 25 Şubat Bugün neler oldu? Bugün yaşanan olayları, doğan ve ölen önemli isimleri sizin için hazırladık. Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylar neler? Tarih sevenler bugün doğanları, ölenleri ve yaşanan önemli olaylar kamusaati.com'da...

Tarihte bugün (25 Şubat) neler yaşandı? Bugün ne oldu?
25 Şubat 2018 Pazar 14:03

Tarihte bugün 25 Şubat
İlgili Galeriye Git

25 Şubat tarihte bugün neler yaşandı, kim doğdu, kim öldü? Bugün ne olduğuna dair detaylıbilgiler galeride yer almaktadır. Aşağıdaki linklere tıklayarak galeriye ulaşabilirsiniz.

Tarihte bugün Türkiye ve Dünya'da yaşanan önemli olaylardan bazıları şöyle sıralandı;  Adolf Hitler, 1932 yılında Alman vatandaşlığına kabul edilmesi ile Weimar Cumhuriyeti'nin başkanlık seçimlerine katıldı, Muhammed Ali diğer adıyla Cassius Clay, Miami Beach-Florida'daki maçta Sonny Liston'ı yenerek 1964 yılında ağır siklet boks şampiyonu oldu...

25 Şubat'ta doğan ünlüler;

- Oyuncu Neslihan Yeldan, 1969 yılında İstanbul'da doğdu. Yeldan, Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Füreya karakteriyle tanınmıştı.

- Sunucu ve Oyuncu olan Öykü Serter, 1975 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Sevilen İste Benim Stilim'in sunucusu olmuştu.

- Futbolcu Mevlüt Erdinç, 1987 yılında Fransa'nın Saint Claude şehrinde doğdu. Erdinç, İstanbul Başakşehir kulübünde oynuyor.

25 Şubat'ta ölen ünlü isimler:

- İş adamı Vehbi Koç, 1996 yılında hayatını kaybetti.

- Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay, 2009 yılında intihar ederek hayatını kaybetti.

- YÖK'ün kurucu başkanı ve Bilkent Üniversitesi kurucusu Prof. Dr. İhsan Doğramacı 2010 yılında öldü.


25 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

24 Şubat'ta yaşanan önemli olaylar için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.