TEKNOFEST Yarışmaları İçin son Tarih 28 Şubat

TEKNOFEST Yarışmaları İçin son Tarih 28 Şubat

TEKNOFEST Yarışmaları İçin son Tarih 28 Şubat
Admin
Admin
06 Şubat 2020 Perşembe 19:17

TEKNOFEST Yarışmaları İçin son Tarih 28 Şubat

Dünyanın en öncü havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST kapsamı içerisinde yapılan teknoloji yarışmalarına başvurular son hızı ile devam ediyor .

''Global İletişim Ortağı" bulunduğu TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali bu sene 22-27 Eylül tarihleri aralığında milli mücadelenin sembol illerinden biri olan Gaziantep'te yapılacaktır .

Halkımızın tamamında teknoloji ve bilim alanındaki farkındalık oluşumuna zemin hazırlamayı , Türkiye'nin bilim ve mühendislik dallarında yetişmiş insan gücünü çoğaltmayı amaçlayan TEKNOFEST 2020 kapsamında, gençlerin önümüzdeki parlak teknolojileri üzerinde çalışmalarına destek olmak için 23 farklı alanda teknoloji yarışmaları yapılacaktır .

Geçtiğimiz sene havacılıktan otomotive, yapay zekadan simülasyon sistemlerine, su altı araçlarından otonom araçlara kadar ilerleyen geniş bir spektrumda yapılan 19 farklı bölümde bulunan teknoloji yarışmalarına Türkiye'nin 81 ilinden, Dünyada da 122 ayrı ülkesinden toplamda 17 bin 373 ekip , 50 bin öğrenci başvuru yapmış , 2 bin finalist ekip 10 bin yarışmacı ile finalist adayı hak etmişti.

Gaziantep'te yapılacak olan TEKNOFEST 2020 teknoloji yarışmaları genelinde 2019 senesinden ayrı olarak, "Biyoteknoloji İnovasyon Yarışması", "Tarım Teknolojileri Yarışması", "Çevre ve Enerji Teknolojileri Yarışması", "Akıllı Ulaşım Yarışması", "Eğitim Teknolojileri Yarışması", "Helikopter Tasarım Yarışması", "Jet Motor Tasarım Yarışması" olacaktır .

- Derece alan ekiplere 3 milyon TL ödül dağıtılacak

Türkiye'de gençlerin milli teknoloji üretme ve geliştirme alanında dikkatlerinin çoğaltılması amaçlanan yarışmalarda, bu bölümde çaba sarfeden binlerce genç kişinin projesine destek  sağlaması için  ilk  eleme sürecinde geçen takımlara toplamda 4 milyon TL'nin çok üstünde malzeme desteği yapılacak .

Yarışmalara ortaokul, lise, üniversite ekipleri ve profesyoneller dahil olabilecek . TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarışmaya başlayıp derece almak hak kazanan ekipleri da 3 milyon TL'nin çok üzerinde ödül verilecektir .

#MilliTeknoloji Hamlesi heyecanı ile yollda ilerleme kaydeden TEKNOFEST 2020 Gaziantep'te yarışma hakkını sağlamak için adayların son başvuru zamanı içerisinde 28 Şubat. www.teknofest.org'dan konuya alakalı fazla bilgi alınabiliyor ve başvuru bu resmi web sitesi aracılığı ile tamamlanabilior.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye'nin öncü olan bilim teknoloji  kurumları , kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin yardımları ile düzenleniyor.

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.