Teröristler Gümrük Muhafaza Memurunu Kaçırdı.

Van'ın Saray İlçesine bağlı Kapıköy sınır kapısında görev yapan 11 Gümrük Muhafaza Memuru ile araç sürücüsü Terör örgütü mensupları tarafında kaçırıldı

Teröristler Gümrük Muhafaza Memurunu Kaçırdı.
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Van'a bağlı Saray İlçesi Kapıköy gümrük kapısında görev yapan 11 Gümrük Muhafaza memuru ve araç sürüsücü, bölücü terör örgütü tarafından kaçırıldı.Genel Kurmay Başkanlığının resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada kaçıralanlardan 2 kişinin serbest bırakıldığı ve diğer memurları arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Güvenlik güçlerinin aramalarından sonuç alınamazken,11 kişinin arasında bulunan araç sürücüsü ve Bayan personel serbest bırakıldı.

Van Valilisi İbrahim Taşyapan yaptığı açıklamada ise,Kapıköy Gümrük kapısında görev yapan 11 Gümrük görevlesi,mesai bitiminde servise binip şehir merkezine doğru hareket etti,daha sonra ise kendilerinden haber alınamadı dedi.

Bölgenin dağlık olması,Terör örgütü mensuplarının eylemi kolay bir şekilde gerçekleştirdiği vurgusunu yapan Vali Taşyapan,çalışmaların takviye ekipler ile sürdürüldüğü bölgede geniş çaplı aramaların devam edeceğini bildirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.