THY'den anlamlı 15 Temmuz kararı!

Türk Hava Yolları (THY) 15 Temmuz darbe girişimi için anlamlı bir karara imza attı.

THY'den anlamlı 15 Temmuz kararı!
15 Ağustos 2016 Pazartesi 11:03

THY tarafından yazılı açıklamada 15 Temmuz darbe girişiminde önemli mücadelelerin verildiği semtleri 8 yolcu uçağının burnuna yazdıracak. Darbe girişiminde yoğun mücedelelerin verildiği Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı ve Gölbaşı isimlerini THY'nin yolcu uçaklarına yazılacak.
 
THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklama:
 
"Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi, 15 Temmuz 2016 gecesi yaşanan hain girişim sonrasında ülke bütünlüğünün korunması adına sergilediği yaklaşımı taçlandırıyor. Milli havayolu, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde tüm vatandaşlarımızın yekvücut hâlde elde ettiği milli irade zaferini, filosundaki uçaklarda yaşatacak. 15 Temmuz gecesi milli iradenin ülke genelindeki en yoğun mücadelelerinin verilip, büyük zafer elde edilen; Beştepe, Saraçhane, Çengelköy, Kavacık, Kazan, Acıbadem, Atışalanı  ve Gölbaşı semtlerinin isimleri filodaki 8 uçağa veriliyor. Türk Hava Yolları bu girişimiyle birlikte, tarihinde birçok kez sergilediği milli değerlere olan hassasiyetini bir kez daha vurgulayarak, şerefle taşıdığı Türkiye'nin Milli Havayolu' unvanının gereğini yerine getirmenin gururunu yaşıyor."


Etiketler; #THY #15 temmuz
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.