TİM Başkanvekili Kocasert'e FETÖ gözaltısı

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert ile 5 iş adamı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

TİM Başkanvekili Kocasert'e FETÖ gözaltısı
21 Haziran 2017 Çarşamba 13:59

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanvekili ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) Başkanı Süleyman Kocasert ile 5 iş adamı Denizli'deki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında gözaltına alındı. 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince, Kocasert'in Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesindeki evinde arama yaptı. 

Aramanın ardından  Kocasert, emniyete götürüldü.


Etiketler; #fetö #TİM
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Aygen - 7 yıl önce
FETÖ olduğu kesin! Şunlar bir işadamının söyleyeceği lâflar mıdır: “Türkiye'nin duyan kulaklara, mühürlenmemiş kalplere anlatacak çok hikâyesi var” [bkz: “Anlatacak bir hikayemiz var” (tek sütun üzerine) başlıklı haberi, Dünya EkonomiPolitika gzt. TiMReport eki, Dünya Süper Veb Ofset A.Ş. adına imtiyaz sahibi Didem Demirkent, Başyazar Osman Saffet Arolat, Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sayı 10573-10475, 08 Ekim 2012 Çarşamba, Ankara Baskı Tesisleri Star Medya Yayıncılık AŞ, s.(4)].