TSK: 25 PYD mensubu terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte yürüttüğü 'Fırat Kalkanı' harekatında 25 PKK/PYD üyesi teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

TSK: 25 PYD mensubu terörist öldürüldü
28 Ağustos 2016 Pazar 15:13

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 'Fırat Kalkanı' harekatında 25 PKK/PYD üyesi teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte yürütülen harekat kapsamında Cerablus bölgesindeki terör örgütlerini temizlemek için yapılan operasyonda 25 PKK/PYD üyesi terörist etkisiz hale getirildi.

Hava harekatı ile etkisiz hale getirilen teröristlerin yanı sıra terörist grupların kullandığı tepit edilen 5 binada imha edildi. TSK tarafından yapılan açıklamada 
"Sivillerin zarar görmemesi için azami dikkat gösteriliyor" diyerek bölgede bulunan masum insanlar için güvenli bir şekilde harekatın sürdürüldüğü belirtildi.

TSK ayrıca Ayn Beyda, Amarna, Debise, Bir Kusa ve Balaban köyleri ile Çobanbey bölgesinde ise Molla Yakup'un DAEŞ ve PYD'nin elinden alındığınıda bildirdi.


 


Etiketler; #PYD #tsk
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.