TSK'dan “Türkiye Şehitlerini Anıyor” Etkinliği

TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri), 2015 yılında başlatılan “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği için Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında tören düzenlenecek.

TSK'dan “Türkiye Şehitlerini Anıyor” Etkinliği
12 Ocak 2018 Cuma 15:55

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK ), 18 Mart 2015 tarihinde  “Türkiye Şehitlerini Anıyor” adını verdiği önemli bir etkinlik başlattı. Bu etkinlik kapsamındaki en son etkinlik 10 Ocak 2018 tarihinde Kurtuluş Savaşı şehitleri; Er Şaban ve Teğmen Mahmut için düzenlendi. Diğer tören ise Kore Savaşı şehitleri; Piyade Er Mehmet Koral ve Piyade Er İbrahim Karatekin için 24 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. Bu tören Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında yapılacak.

İşte TSK açıklaması;

Genelkurmay Başkanlığı tarafından 18 Mart 2015 tarihinde başlatılan, “Türkiye Şehitlerini Anıyor” etkinliği kapsamında;

- 10 Ocak 2018 tarihinde saat 14.00’de Kurtuluş Savaşı şehitleri; Er Şaban ve Teğmen Mahmut, şehit yakınları, müze ziyaretçileri ve öğrencilerin katılımıyla törenle anılmıştır.

- 24 Ocak 2018 tarihinde saat 14.00’de Kore Savaşı şehitleri; Piyade Er Mehmet KORAL ve Piyade Er İbrahim KARATEKİN, Harbiye Askerî Müzesi ve Kültür Sitesi Komutanlığında anılacaktır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.