TSK'dan son dakika darbe açıklaması

Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesinden darbe girişimi hakkında son dakika açıklaması yapıldı. İşte açıklama hakkında detaylar.

TSK'dan son dakika darbe açıklaması
21 Temmuz 2016 Perşembe 16:39

15 Temmuz 2016 akşamı Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesinden yönetime bütünüyle el koyulmuştur bildirisi yayınlanmış fakat hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yayınlanan bildirinin korsan olduğu hakkında açıklamalar yapılmıştı. Askeri Darbe Girişiminin etkisiz hale getirilmesi ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesinde yer alan darbe girişimi hakkında ki tüm açıklamalar silinerek yeni bildiriler yayınlanmıştı. 21 Temmuz 2016 tarihi saat: 14.55 itibari ile Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesinden yeni bir bildiri daha yayınlandı.

Ağır Şekilde Cezalandırılacaktır

Türk Silahlı Kuvvetlerinin resmi internet sitesinde yer alan son dakika bildirisinde yine madde madde açıklamalar yapıldı. 10 maddelik bildiri de en dikkat çekici cümle ise darbe girişimi yapan personellerin en ağır şekilde cezalandırılacağı ifadesi oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine karşı yaptığı operasyonların devam ettiği belirtilen bildiri de söz konusu darbe girişiminin tamamen engellendiği ve olaya el koyulduğu vurgulandı. Ankara'da alçak uçuşlar yapan jetlerin Akıncı Üssünde kalktığı belirtilirken bu uçuşların tamamen yasa dışı yapıldığı ve konu hakkında soruşturmaların başlatıldığı da ifade edilirken Türk Silahlı Kuvvetlerin erinden en yüksek rütbede ki personeline kadar Devletin, Yüce Milletin emrinde ve görevlerinin başında olduğu cümlesi ile bildiri sonlandırılarak kamuoyuna duyuruldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.