Tunceli Ovacık adliye önünde şiddetli patlama

Tunceli Ovacık ilçesinde adliye lojmanları yakınında nedeni henüz belli olmayan bir patlama meydana geldi. Patlama sonrası bölgede yangın çıktı. Bombalı saldırıda ölü ve yaralıların olduğu ifade edildi. İşte olay yerinden görüntüler

Tunceli Ovacık adliye önünde şiddetli patlama
13 Haziran 2016 Pazartesi 14:20

Tunceli Ovacık ilçesinde adliye yakını ve lojmanlarında henüz nedeni belli olmayan büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle olay yerinde yangın çıkarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Patlamanın henüz neden dolayı olduğu bilinmezken, patlama çevrede paniğe yol açtı.

Patlama sonrasında bölgede yaralılar olduğu bildirilirken, cok sayıda ambulans patlamanın olduğu yere doğru gitti. Patlama sonrasında olü ve yaralıların olduğu bildirilirken, olay yerinden görüntüler geldi. Patlamanın canlı bomba aracı olduğu tahmin ediliyor.





Ayrıntılar geliyor..

 


Etiketler; #Tunceli #ovacık
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.