Türkiye, daha etkin bir yönetim modeline kavuşacaktır

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Anayasa Değişikliği oylaması ile ilgili Twitter üzerindne değerlendirmede bulundu. Kurtulmuş, Türkiye'nin daha etkin bir yönetim modeline kavuşacağını ifade etti.

Türkiye, daha etkin bir yönetim modeline kavuşacaktır
16 Ocak 2017 Pazartesi 07:45

Başbakan Yardımcısı  ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, anayasa değişiklik teklifinin 1. tur oylaması ile ilgili değerlendirmede bulundu. Oylamananın  firesiz tamamlandığını ifade eden Kurtulmuş, Türkiye’nin daha etkin bir yönetim modeline kavuşacağını belirtti.

Türkiye'nin birinci gündemi Anayasa Değişikliği oluyor. Dün gece 18. maddenin oylanması ile Anayasa Değişikliği Teklifinin 1. Tur oylaması tamamlandı. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifinin 1. tur oylamasına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Twitter'da “KararMilletin” etiketini altında paylaşım yapan Kurtulmuş, “Anayasa değişikliğinde ilk turu firesiz tamamladık. Türkiye, inşallah daha etkin bir yönetim modeline kavuşacaktır.” dedi.



 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.