Türkiye'de ilk, Dünya'da 11. sırada

Türkiye'nin en çok takip edilen müzesi olan İstanbul Modern, Dünyada New York'taki Metropolitan Müzesi'nden sonra 11. sırada yer alıyor.

Türkiye'de ilk, Dünya'da 11. sırada
26 Nisan 2016 Salı 10:55

Türkiye'deki müzeler arasında sosyal medyada en çok takip edilen hesap olan ve güncel ve karşılıklı iletişime açık biçimde kullanmaya özen gösterdiklerini belirten İstanbul Modern, dünyadaki büyük müzeler arasında 11. sırayı aldı.
Dünyada, 2,7 milyon takipçiyle Design Museum ilk sırada yer alırken, Tate 2,62 milyon, MoMA The Museum of Modern Art 2,55 milyon takipçiyle ikinci ve üçüncü sırada yer aldı. İstanbul Modern ise Twitter'da 1 milyon, Facebook'ta 272 bin, Instagram'da 69 bin takipçiyle Türkiye'nin en çok takip edilen müzesi olurken Dünyada New York'taki Metropolitan Müzesi'nden sonra 11. sırada yer alıyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.