Türkiye için o gazeteden 'atom bombası' iddiası

Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili iddialara bir yenisi daha eklendi. İngiltere'deki Daily Express gazetesi, Türkiye'nin atom bombası planları üzerinde çalıştığını söyledi.

Türkiye için o gazeteden 'atom bombası' iddiası
10 Ağustos 2017 Perşembe 14:04

İngiltere'deki Daily Express gazetesi, Türkiye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik bir iddia ortaya attı. Algı operayonlarına devam eden Avrupa, Türkiye'nin atom bombası planları üzerinde çalıştığını öne sürdü.

İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gizli bir planlanma ile AB ile yaşanan krizin ardından Türkiye'nin "Atom bombası" sahibi olabilmek için harekete geçebileceği belirtildi.

İddiayı FETÖ'den almışlar

ABD-Kuze Kore gerginliği gündemi doldurmaya devam ederken, İngiliz kaynaklı gazetenin iddiasını FETÖ'nün medya yapılanmasının içinde olup firari konumda bulunan Abdullah Bozkurt'tan aldığı belirtildi.

Bozkurt, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum sebebiyle cephaneliğinde ve mühimmatında büyük bir artışa gitme yolunda olduğunu iddia etti. Haberde ayrıca, planların yapıldığını atom bombasının her an Türkiye tarafından alınabileceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.