Yeni KHK'da ihraç ve iadeler olacak - Peki ne zaman gelecek?

Yeni KHK ne zaman yayımlanacak? Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, yeni KHK çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Peki yeni KHK'da ihraçlar ve iadeler olacak mı? OHAL'in uzaması sonrasında KHK merak ediliyor. İşte tüm detaylar.

Yeni KHK'da ihraç ve iadeler olacak - Peki ne zaman gelecek?
04 Ocak 2017 Çarşamba 12:40

Olağanüstü Hal'in 3 ay daha uzatılmasının ardından, yeni Kanun Hükmünde Kararname (KHK) mi gelecek? Başkakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, bir soru üzerine KHK ile ilgili açıklama yaptı. PEki yeni KHK ne zaman gelecek? İhraç ve iadeler olacak mı? İşte detaylar. 

OHAL devam edecek

Hükümt sözcüsü Numan Kurtulmuş, OHAL'in 3 ay daha devam edeceğini belirttti. Kurtulmuş, "OHAL, laf olsun diye çıkarılmış bir karar değildir. İhtiyaca binaen çıkarılmıştır. Türkiye'nin bu kadar çok terör saldırılarıyla karşı karşıya olduğu bir dönemde, özellikle FETÖ'nün devlete sızma teşebbüslerinin bertaraf edilmesi zorunlulukları da göz önünde bulundurulursa, OHAL gerektiği kadar devam edecektir. Biz de isteriz ki yarın sabah OHAL kalksın."

Yeni KHK ile ihraç ve iadeler gelecek 

Numan Kurtulmuş, OHAL'in uzamasının ardına yeni KHK hazırlıklarının devam ettiğini ifade etti. Kurtulmuş "Yeni Kanun Hükmünde Kararname hazırlıklarımız devam ediyor, büyük bir kısmı tamamlandı, son rotüşlar yapılıyor. En kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır."

Peki KHK ne zaman gelecek?

Hükümet sözcüsü Numan Kurtulmuş'un, "KHK ile ilgili çalışmamız devam ediyor" açıklamasının ardından, KHK'nın ne zaman geleceği merak ediyor. Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, KHK'nın en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti. Yeni KHK'ların Ocak sonu içerisinde çıkacağını ve yeni ihraç ve iadelerin yapılacağını söylemek mümkün gözüküyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
düzgün - 8 yıl önce
ne ay sonu, yarın yayınlanacak
Misafir Avatar
. - 8 yıl önce @düzgün
sen ne biliyon düzgünmüsün nesin
Avatar
Yusf - 8 yıl önce
Sayin ..düzgün khk yarın demişsin doğru bilgi mi acaba....
Avatar
Ahmet - 7 yıl önce
İnşAllah ocak sonu khk çıkar ihraçlar geri döner Devlet Büyüklerimiz bizi sevindirir çoluk çuçuk 70 gündür perişan olduk mardin B şehir çalışanları olarak Allahtan dileğimiz vede Devlet büyüliklerimizden beklediğimizdir eyvAllah Allaha Emanet olun gözümüz p tesi ve dalıda dır yarabim bizi sevindir A M İ N
Avatar
Mehmet - 7 yıl önce
Devlet büyükleri sesimizi duyun mardin büyük şehir bel çalışanları olarak 28 29 yıldır köy hiz özel idare son 2 buçuk yıldır belediyede görev yapan personeleriz 70 gündür çoluk çocuk perişan olduk Allah için bir khk çıkarıp bizleri işimize dönmemizi sağlayın Ricamizdır şimdiden saolun varolun Allah razı olsun selametle kalın pazartesi salı bizleri sevindirin Allahda sizleri sevindirsi