Yine Aksa Yine İsrail!

Mescid-i Aksa'daki İsrail provakasyonları bitmek bilmiyor. Yahudiler yine mescide girdi.

Yine Aksa Yine İsrail!
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Kutsal saydıkları yılbaşı (Roş Aşana) münasebetiyle Kudüs'teki Mescid-i Aksa'ya giren yahudiler müslümanlara ait değerleri parçalamaya devam ediyor. Küçük denemelerle yıllardır dünyayı Kudüs işgaline alıştıran İsrail bu kez de Mescid-i Aksa'ya göz dikti. 

Gelen haberlere göre İsrail askeri ve polislerinin koruması altında çok sayıda yahudi yerleşimci yine Mescid-i Aksa'ya girdi. Burada bir süre turlayan yahudiler daha sonra askerler eşliğinde dışar çıktı.

Mescid-i Aksa'ya 40 yaş altı müslümanların girmemesi gibi ilginç bir kural koyan İsrail'in zaman içinde mescidi kendi ibadethanesi yapma çalışmaları da devam ediyor. Böylece geçmişinden kopan yeni nesil bu kutsal mekanı daha çabuk teslim edebilecek. Diğer yandan da İsrail dünyayı Mescid-i Aksa işgaline hazırlamayı sürdürüyor.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.