Yozgat Pomem'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Konseri

Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören polis adayları, 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel konser verdi.

Yozgat Pomem'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Konseri
26 Kasım 2017 Pazar 13:00

Yozgat POMEM müzik grubu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla konser verdi. Yozgat Polis Mesleki Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören öğrencilerden oluşan müzik grubu, büyük sinema salonunda öğretmenlere konser verdi. Düzenlenen etkinliğe Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Önce, Yozgat POMEM tiyatro ekibi tarafından "Bizim Hikayemiz" isimli tiyatro oyununu sahnelendi. Daha sonra sahne alan müzik grubu söyledikleri şarkı ve türkülerle salonu coşturdu. Zaman zaman izleyiciler de söylenen şarkılara eşlik etti. 

Konser sonrasında polis öğrencilerin yaptığı resimlerin sergilendiği sergi gezildi.

POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yozgat POMEM olarak her dönemde çeşitli sosyal ve kültürel etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Kütükoğlu, POMEM’de eğitim gören öğrencilerin normal derslerin dışında, resim, müzik, tiyatro ve halk oyunları çalışmalarıyla da ilgilendiğini anlatarak, "Bu da öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu yükseltiyor. Okul yönetimi olarak bizler de yapılan bu çalışmaları halkımıza sunmaya çalışıyoruz. Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlerimize yönelik bir program düzenledik. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." dedi.

Öğretmenler de yapılan etkinlikten dolayı POMEM Müdürü Kütükoğlu'na ve öğrencilere teşekkür etti.

Yozgat POMEM Tiyatro Grubu 24 Kasım Konserinden Görüntüler

Yozgat POMEM'de eğitim gören polis adayları, 29 Ekim kutlamalarında da Yozgatlılarla buluşmuştu. Şehir meydanında gerçekleştirilen kutlamalarda, bando takımının harika gösterisi sonrasında müzik grubu sahne almış ve Yozgatlıları coşturmuştu. 

Yozgat POMEM Müzik Grubu 29 Ekim Konserinden Görüntüler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.