CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nde Dikkat Çeken Akraba Atamaları

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde Dikkat çeken akraba atamaları, Belediye şirketlerine belediye başkanı kendisini genel müdür yaptı, Lütfü Savaş kimdir, lütfü savaş kardeşlerinden birini şirkete özel kalem müdürü, diğer kardeşini ise belediyede saha şefi yaptı,

CHP'li Büyükşehir Belediyesi'nde Dikkat Çeken Akraba Atamaları
Admin
Admin
31 Temmuz 2019 Çarşamba 00:08

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde Dikkat çeken akraba atamaları
Belediye şirketlerine yasal olduğunu savunarak son derece pişkin bir tavırla  kendisini hem belediye başkanı hem genel müdür yapan Lütfü Savaş, kardeşlerinden  birini şirkete özel kalem müdürü, diğer kardeşini ise belediyede saha şefi yaptı.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde dikkat çekici akraba atamaları

Türkiye, 31 mart yerel seçimleriyle yaklaşık 4 ay önce sandık başına gitti ve  yerel seçimlerde tercihlerini yaptı.

Seçim süreci boyunca oy alabilmek için proje üstüne proje tanıtan halka sözler veren bazı belediye başkanları, koltuğa oturduktan sonra adeta belediyeleri aile şirketine çevirmeye başladı.

İzmir, Adana, Kocaeli ve Karabük'ten gelen haberler ile doğrulanan akraba atamalarının ardından Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde de yaşanan skandal patlak verdi.
HEM BAŞKAN HEM MÜDÜR

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li başkanı Lütfü Savaş, kendisini belediye iştiraki olan belediyeye bağlı "HATSU" şirketinin yönetim kurulu başkanı yaptı.
İKİ KARDEŞİNİ DE BELEDİYEDE GÖREVLİ YÜKSEK MAAŞ İLE İŞE ALDI

CHP'li belediye başkanı Savaş, bununla da yetinmedi; önce kardeşi Metin Savaş'ı "HATSU"'da işe başlatarak özel kalem müdürü yaptı

Ardından Lütfü Savaş, diğer küçük kardeşi Mehmet Savaş'ı da Fen İşleri Müdürlüğü'nde saha şefi olarak işe başlatarak  görevlendirdi.

herşey çok güzel olacak diyen CHP liler in kendilerine çevresine ve ailelerine herşeyin çok güzel olduğu kimsenin ses çıkarmadığı halkın bunlrı gördükten sonra yaşadığı pişmanlık gözlerden kaçmadı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.