TRUMP MI, ŞEKER PANCARI MI? Hüseyin Çolak Kaleme Aldı

Eğitimci Yazar Hüseyin Çolak, ABD seçimleri öncesinde ABD Başkanı Donald Trump ile ilgili güzel bir yazı kaleme almıştı. Hüseyin Çolak'ın Trump ile ilgili yazısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRUMP MI, ŞEKER PANCARI MI? Hüseyin Çolak Kaleme Aldı
08 Aralık 2017 Cuma 20:55

ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü başkent ilanı etmesi, büyük tepkilere yol açtı. Özellikle İslam Dünyası, ABD Başkanı'nın bu tavrını büyük tepki ile karşıladı. Eğitimci Yazar Hüseyin Çolak ABD Başkanlık seçimleri öncesinde dikkat çeken bir yazı yayımlamıştı. "Zalimle mazlum arasında tercihe zorlanmamız durumunda en kolay olan mazluma karşı olmak, zalimden yana tavır almaktır. İki mazlum arasında seçim yapmak çok zordur. Ama iki zalim arasında muhayyer bırakıldığımızda ise seçeneklerden birini tercih etmek imkânsızdır ve ‘Hiçbiri’ seçeneğini ısrarla arama zorunluluğumuz vardır." sözlerini beyan eden Hüseyin Çolak'ın TRUMP'mı ŞEKER PANCARI'mı başlıklı yazısına haberimizden ulaşabilirsiniz.

TRUMP MI, ŞEKER PANCARI MI? başlıklı yazıyı okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.