Yusuf Öncü'den LYS öncesi öğrencilere mektup

LYS'ye sayılı günler kaldı. 1 Milyondan fazla aday, iyi bir üniversite eğitimi için 2017 LYS'ye girecek. Kamu Saati yazarı Yusuf Öncü, LSY öncesi öğrencilere tavsiye niteliğinde güzel bir yazı kaleme aldı.

Yusuf Öncü'den LYS öncesi öğrencilere mektup
05 Haziran 2017 Pazartesi 11:30

1 Milyondan fazal adayın ter dökeceği ÖSYM Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) oturumları 10-11 Haziran 2017 tarihlerinde başlıyor. Sınava girecek adaylar, stres ile başa çıkma yollarını araştırıyor. Geleceklerini şekillendirecek bu sınav öncesi uzmanlar, adaylara ne öneriyor. LYS öncesi yapılacaklar ile ilgili Kamu Saati yazarı Yusuf Öncü, güzel bir yazı kaleme aldı. 

Birçok aday LYS'nin stresi altında büyük sorun yaşıyor. Sınav öncesi strese girip anatomisini bozan, sınav esnasında heyecanlanan adaylar için Yusuf Öncü güzel bir yazı yazdı. "LYS Öncesi Öğrencilere Mektup" LYS öncesi öğrencilere ışık tutacak. 

Üniversiteye giriş sınavının ikinci aşaması olan Lisans Yerleştirme Sınavı'na bir haftadan az bir süre kaldı. Sınava girecek yüzbinlerce öğrenci şimdiden sınav heyecanı içerisine girdi. Sınava bu kadar az bir zaman kala YGS'ye girecek binlerce üniversite adayına uzmanlardan tavssiye geldi. Haftasonunda LYS sınavına girecek binlerce öğrenciye uzmanlar ne tavsiyeler veriyor.

Yusuf Öncü'den Öğrencilere Mektup yazısını okumak için TIKLAYINIZ
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.