2016 KPSS Alan sınavı nasıldı, zor muydu kolay mıydı?

29 Mayıs 2016 Pazar günü yapılan KPSS Alan Bilgisi sınavı nasıldı? Yüzbinlerce memur adayının girdiği KPSS A grubu sınav sorularını yorumluyoruz. Geçtiğimiz yıllara göre zor olduğu belirtilen 2016 KPSS Alan Sınavı sizce nasıldı? Sınavda adaylara sorular zor mu geldi, kolay mı geldi? KPSS ile ilgili detaylar haberimizde.

2016 KPSS Alan sınavı nasıldı, zor muydu kolay mıydı?
29 Mayıs 2016 Pazar 12:08

Yüzbinlerce memur adayının girdiği 2016 KPSS Alan Bilgisi sınavı birinci oturumu sona erdi. Alan Bilgisinden sınava giren adaylar için KPSS Alan bilgisi sınavı nasıldı? Adaylar Hukuk, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İktisat derslerinden sınava girdiler. Peki KPSS A grubu sınavı kolay mıydı, zormuydu? Sınavdan çıkan binlerce aday ÖSYM'nin sorduğu soruları tartışıyor.

KPSS Alan Bilgisi sınavından çıkan adaylar, sabah oturumu gerçekleşen sınavın zor veya kolay olduğunu yorumluyor. Siz de sitemizin en altındaki yorum bölümünden 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı ile ilgili yorumlarınızı yazabilirsiniz. Sınavı değerlendiren uzmanlar soruların kaliteli olduğunu ifade ederken, ÖSYM'nin seçiçi soruları sorulduğuna da dikkat çekiyor. Peki sizce KPSS alan Bilgisi sınavı nasıldı?

2016 KPSS SORULARI NASILDI? 

29 Mayıs 2016 Pazar günü gerçekleştirilen 2016 KPSS alan bilgisi sınavı sabah oturumuna binlerce aday girdi. Sınava katılan adaylar Maliye sorularında zorlandıklarını, özellikle problemlerde çok kafa yorduklarını, buna rağmen genelde iki şık arasında kaldıklarını ifade etti. Ayrıca adaylar Muhasebe ve Hukuk sorularının bazılarında takıldıklarını da belirttiler.

KPSS ile ilgili en güncel haberlere sayfamızdan anında ulaşabilirsiniz. 

Kamu Saati Facebook sayfasını Beğenmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati Twitter hesabını takip etmek için TIKLAYINIZ

Kamu Saati mobil uygulamayı indirmek için TIKLAYINIZ

 


Etiketler; #ÖSYM #kpss
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.