2017 KPSS A grubu ve Öğretmenlik Sınava giriş belgeleri yayımlandı

ÖSYM, 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri Oturumu) Sınava Giriş Belgelerinin yayımlandığını duyurdu.

2017 KPSS A grubu ve Öğretmenlik Sınava giriş belgeleri yayımlandı
11 Mayıs 2017 Perşembe 14:48

ÖSYM resmi internet adresi üzerinden, 2017-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri Oturumu) Sınava Giriş Belgelerinin yayımlandığını duyurdu.  

21 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak olan KPSS A Grubu ve Öğretmenlik iki oturumda gerçekleştirilecek. İlk oturum saat 10.00'da Genel Yetenek- Genel Kültür alanında olacak. İkinci oturum ise saat 14.30'da Eğitim Bilimleri alanında uygulanacak.

Her iki oturum için de ÖSYM'nin 15 dk kuralı uygulanacağından; adayların sınav başlama saatinden 15 dakika öncesinde binalara alınma işlemlerinin tamamlanacağı kaydedilerek uyarıldı.

Adaylar, Sınav Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alabilecekler.

Sınava Giriş Belgesi için TIKLAYINIZ.

Temel Kurallar için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.