2017 KPSS Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Soru ve Cevapları

27 Mayıs 2017 Cumartesi KPSS 1. Oturumunda adaylar Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Calışma Ekonomisi testlerine girdi. Saat 10.00'da başlayan KPSS A grubu 1. oturumu soru ve cevapları yayımlandı mı? Sınavdan çıkan adaylar soruları tartışıyor. Kamu Yönetimi soruları nasıldı, kolay mıydı, zor muydu? İşte detaylar

2017 KPSS Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Soru ve Cevapları
27 Mayıs 2017 Cumartesi 12:05

Kamu Kurum ve Kuruluşlarında memur olmak isteyen on binlerce aday, 2017 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi 1. Oturumuna girdi. Saat 10.00'da başlayan sınavda adaylar KPSS Kamu Yönetimi sorularını çözdü. Peki KPSS soru ve cevapları ne zaman açıklanacak? 150 dakika süren sınavda adaylara 150 soruya yanıt verdi. Peki 2017 KPSS Alan Sınavı Soru ve Cevapları Ne Zaman açıklanacak? 

KPSS Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler Soruları Yayımlandı mı?

27 Mayıs Cumartesi saat 10.00'da başlayan ve 150 dakika süren KPSS Alan Bilgisi sınavı birinci oturumu sona erdi. Sınava giren binlerce memur adayının en çok merak ettiği sorular KPSS A grubunda sorulan Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Çalışma Ekonomisi soru ve cevapları oluyor. ÖSYM tarafından yapılan sınavın soru ve cevapları henüz yayımlamadı. Soruların cevap anahtarı ile birlikte pazartesiden itibaren açıklanması bekliyoruz. Sınava giren adaylar sosyal medya üzerinden soruları tartışırken, biz de Kamu Saati olarak sınava katılan adaylarımızla . KPSS Alan Bilgisi soruları ile ilgili tartışmalarda adayların fikirlerini merak ediyoruz. 

Sizde KPSS Kamu Yönetimi ve Uluslararası İlişkiler testi ile ilgili hatırladığınız soruları sayfamızın sonunda bulunan "Yorum" kısmına yazarak düşüncelerinizi yazabilirsiniz. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.