Diriliş Ertuğrul’da beklenmedik olay

Heyecan dolu son bölümün ardından izleyicinin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Diriliş Ertuğrul’da beklenmedik  olay
12 Ocak 2016 Salı 09:00

Diriliş Ertuğrul’da beklenmedik  olay

Geçtiğimiz hafta yoğun kar yağışı ve ağır iklim şartları nedeniyle yayınlanamayan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü için heyecan dorukta.

Çarşamba akşamları ekrana gelen ve izleyiciler tarafından büyük bir ilgi ile izlenen TRT 1’in sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni bölümü ile bu hafta kaldığı yerden devam ediyor.

Heyecan dolu son bölümün ardından izleyicinin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Yeni bölümde ise beklenmedik bir olay ortalığı karıştırıyor. Ertuğrul ile ilgili verilecek karar ne olacak ?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 41. BÖLÜM ÖZETİ

Diriliş Ertuğrul’un yayınlanan 41. Bölüm fragmanıyla hayranlarını şoke etti.Toydan Ertuğrul için ölüm kararı çıktı.

TOY SONRASI ERTUĞRUL’U NELER BEKLEMEKTEDIR?

Ertuğrul, Tuğtekin ve alplerinin katili olmadığını kanıtlamak için kendi isteğiyle obaya gelip yargılanmak istemiştir. Ancak işler Ertuğrul’un istediği gibi gitmez. Toyda Ertuğrul hakkında ölüm kararı çıkmıştır. Noyan yine boş durmamış öldürülmeleri pahasına askerlerini obaya yollamıştır. Bu durum Ertuğrul’a karşı olanların daha fazla destek bulmasına neden olmuştur.

DİZİ HAKKINDA MERAK EDİLEN SORULAR!

Yaralı olan Tuğtekin obaya gelebilecek midir? Ertuğrul’u neler beklemektedir? Herkesi şok edecek olay nedir? Noyan Rahman üzerinden Ertuğrul’a nasıl bir oyun oynayacaktır? Toyda ortaya çıkan büyük strateji, obada nasıl bir etki meydana getirir? Ertuğrul’un yeni planı ne olacaktır? Artuk Ertuğrul’a kimden selam getirir? Ertuğrul nereye davet edilir? Tüm merak edilen bu soruların cevapları dizinin bu hafta yayınlanacak yeni bölümünde...


Fragmanı izlemek için lütfen tıklayınız

www.trt1.com.tr/fragmanlar/dirilis-ertugrul/41bolum-fragmani/39014/ff1ce20a7ea84ccf980c3928

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.