Diriliş Ertuğrul'un Bamsı Beyrek'ine acı haber

Diriliş Ertuğrul dizisinde Bamsı Beyrek karakterine hayat veren Nurettin Sönmez'in babası hayatını kaybetti.

Diriliş Ertuğrul'un Bamsı Beyrek'ine acı haber
26 Ocak 2017 Perşembe 10:59

İzlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Nurettin Sönmez, acı haberler yıkıldı. Dizide Bamsı Beyrek karakterine canlandıran Nurettin Sönmez'in babası hayatını kaybetti.

Sönmez, aldığı haberle yıkıldı. Nurettin Sönmez'in babası Ümit Sönmez, hayata gözlerini yumdu. Acı haberi, dizide Abdurrahman Alp rolünü canlandıran Celal Al Twitter'dan duyurdu.




İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği Diyalog iletişim Oyunculuk Okulu ile Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü üzerine eğitim gören Nurettin Sönmez, 1.85 boyunda 80 kg ağırlığındadır.  Hakkında geniş kapsamlı bir bilgiye ulaşılamasa da şimdiye dek yer aldığı Mavi Kelebekler, Akşam Güneşi, Kıvılcım, Sevgili Doktor, Osmanlı Kıyam ve Osmanlıda Derin Devlet gibi yapımlarda, sergilediği başarılı oyunculuklarla adından sıkça söz ettirmektedir.

Başarılı oyuncu Nurettin Sönmez son olarak yer aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinde canlandırdığı Bamsi Beyrek karakteriyle, yine izleyicilerin gönlünü fed etmeyi başarmıştır. Dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan tarafından canlandırılan Ertuğrul Gazi karakterinin en iyi 3 silah arkadaşından birini oynayan Nurettin Sönmez, dizide Ertuğrul Gazi’ye olan düşkünlüğü sayesinde korkusuzca savaşmakta ve Türk soyunu yüceltmeyi hedeflemektedir. Oldukça iyi kılıç ve balta kullanabilen Sönmez, dizideki muhteşem performansıyla herkesi kendisine hayran bırakmıştır. Ayrıca dizinin Bamsi Beyrek karakteri yeni sezonda da izleyenleri ekrana kilitleyecek performanslara imza atacağından ötürü, hayran kitlesi merakla yeni yayın dönemini beklemektedir.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.