Jolie ve Pitt Urla'da yazlık satın aldı iddiası

Hollywood yıldızları Brad Pitt ve Angelina Jolie çiftinin bir emlak şirketi aracılığıyla Urla'da yazlık satın aldığı haberleri bölge halkını sevindirdi. Halk heyecanla çifti bekliyor.

Jolie ve Pitt Urla'da yazlık satın aldı iddiası
06 Kasım 2015 Cuma 11:12

Urla son günlerde müthiş bir dedikodu ile çalkalanıyor. Kentteki herkesin dilinde Angelina Jolie ve Brad Pitt çiftinin burada bir yazlık satın aldığı ile ilgili iddialar dolanıyor. Konuyla ilgili kesin bir bilgi olmamasına rağman bölge halkı satın alınan yazlığın fiyatını dahi biliyor.

İddialara göre "Brangalina" adıyla bilininen dünyanın en popüler çiftleri arasında sayılan Angelina Jolie ve Bradd Pitt 2.6 milyon dolara Urla'da ir yazlık satın aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Urlalı iş adamı Mehmet Ünal, ünlü çiftin Saklıkoy olarak adlandırılan bölgede 4 katlı, havuzlu ve yaklaşık 2 bin 500 metrekarelik süper lüks bir malikaneyi aldığını söyledi. Evin 7 yatak odası, 2 oturma odası, özel havuz ve spor salonunun bulunduğu ifade eden Ünal, ünlü çifte evi gezdirme fırsatı bulduğunu anlattı.

 


Etiketler; #türkiye
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.