Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölümü ile nefes kesti. Son bölümde izleyicileri ekrana kitleyen Pusu'da Polat Kurtulacak mı. Kurtlar Vadisi Pusu 283. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi 283. Bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde...

Kurtlar Vadisi Pusu 283. bölüm fragmanı
09 Şubat 2016 Salı 09:59

Kurtlar Vadisi Pusu 4 Şubat Perşembe akşamı nefes kesen 282. Bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Total reyting sonuçlarına göre her perşembe zirvede bulunan Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar'ın akibeti merak konusuydu. Yusuf tarafından vurulan Polat, uçurumdan düşerek kaybolmuştu. Bunu fırsat bilen ve Polat'ın elinden kurtulan Gölge, Irak'ta bulunan Siyah Sancak ekibine saldırdı. Ağır yaralanan Polat'ı dağ kulübesine götüren Yusuf'un planı ne? İzleyiciler bu soruların cevabını 11 Şubat Perşembe akşamı alacak.


Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölüm Özeti


Kurtlar Vadisi Pusu 282. Bölümü nefes kesti. Gölge'yi ele geçiren Polat, Yusuf tarafından vurulduktan sonra uçurumdan yuvarlandı. Gölge'nin adamları ve Yusuf uçurumdan düşen Polat'ı aramalarına rağmen bulamadı. Polat'ın vurulması ve ortadan kaybolması Karun'un hoşuna gitsede, Yusuf'un Karun'un bilmediği planları vardır. Irak'ta bulunan ve Pusat'ın da içinde bulunduğu Siyah Sancak ekibi hiç beklenmediği bir anda Gölge ve adamlarının saldırısına uğrar. Birçok kayıp veren Siyah Sancak ekibi Polat'a ulaşamaz ve Cahit'e haber verir. Gölge'nin saldırdığını öğrenen Cahit ve Erhan, Polat'a ne olduğunu merak eder. Dağ kulübesinde ağır yaralı şekilde bulunan Polat iyileşecek mi? Polat'ı dağ kulübesine getiren Yusuf'un planları ne? Kurtlar Vadisi Pusu 283. Bölümü ile 11 Şubat Perşembe Akşamı Kanal D ekranlarında olacak.




Kurtlar Vadisi Pusu oyuncu kadrosu


Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), Cahit Kayaoğlu (Cahit), Erhan Ufak (Güllü), Defne Samyeli (Zeynep), Ertan Saban (Gölge), Gaye Gürsel (Safiye), Görkem Sevindik (Pusat), Levent Can (Fehmi), Yılmaz Meydaneri (Hakkı), İbrahim Gündoğan (Mete), Orhan Edip Ertürk (Tilki Andrei) Selahattin Bel (Raskoln), Ertuğrul Şakar (Yasin Komutan), Levent Sülün (John Smith), Doğuhan Güney (Yusuf Kuzuzade), Batuhan Güney (Kenan Kuzuzade), İsmail Aydın (Süha), Vural Yayan (Hoca), Selahattin Töz (Sadık Britani), Özgür Teke (Ozi), Doğa Sakarya (Elif), Aziz Kibartaş (Algiz), Adnan Erdoğan (Hüsnü Yalınkılıç), Luran Ahmeti (Ariel) 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.