Şarkıcı Sıla Gencoğlu kaza geçirdi

Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun içinde bulunduğu cip, TEM otoyolunda yoldan çıkıp devrildi. Kazada Sıla ve 2 arkadaşı yaralandı.

Şarkıcı Sıla Gencoğlu kaza geçirdi
14 Şubat 2017 Salı 19:40

TEM otoyolun Sakarya kesiminde meydana gelen trafik kazasında Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nun aralarında bulunduğu 3 kişi hafif yaralandı.

Alınan bilgiye göre, TEM otoyolundan Ankara yönüne giden Sıla Gençoğlu'nun menajeri İsmail Serkan Güney idaresindeki 34 ZG 1593 plakalı cip, Yeşilyayla mevkisinde sürücüsünün  direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole uçtu.

Cipte bulunan şarkıcı Sıla Gençoğlu, Hande Kızıl ve Büşra Sarıkaya yaralandı, sürücü Güney ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Hafif yaralanan Gençoğlu ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi  acil servisine getirilerek tedavi altına alındı. Diğer yaralılar Kızıl ve Sarıkaya ise hendek Devlet Hastanesine  kaldırıldı.

BAŞHEKİM AÇIKLAMA YAPTI

Düzce Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Ahmet Zengin, şarkıcı Sıla'nın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Başhekim Zengin, "Genel durumu iyi şu anda. Hayati tehlikesi yok. Dizinde bir problem var, o kadar. Ortopedi bölümünde bir süre gözlemde kaldıktan sonra taburcu olacak" dedi.

Buradaki tedavisinin ardından şarkıcı taburcu oldu. Hastanenin otoparkından çıkış yapan Sıla'nın ayak bileğinin sargılı olduğu görüldü.

Ünlü sanatçının menajeri Serkan Güney de yaptığı açıklamada durumlarının iyi olduğunu belirterek " Aracamız bir anda yoldan çıktı ve yan yattı. Kontrol amacıyla hastaneye gittik. Hepimiz iyiyiz ve şimdi de Ankara konseri için yola çıktık " dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.