1 Temmuz 2020 Çarşamba Günlük burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020

günlük burç yorumları 1 Temmuz 2020 Çarşamba burç yorumları merak ediliyor. İşte1 Temmuz 2020 Çarşamba 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları…

1 Temmuz 2020 Çarşamba Günlük burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020
Kamusaati
Kamusaati
01 Temmuz 2020 Çarşamba 00:36

Temmuz ayı nasıl geçecek? 1 Temmuz 2020 burç yorumları

1 Temmuz 2020'ye hangi burç nasıl başlayacak? 1 Temmuz Çarşamba günü Boğa burcu ve Balık burcunu önemli bir teklif, Kova burcunu plansız ödemeler bekliyor. İşte 1 Temmuz 2020 burç yorumları...

1 / 12

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 1 Temmuz Çarşamba günü Ay Başak burcunda ilerliyor olacak. Otorite figürlerin veya amir pozisyonundaki kişiler ile ilgili ani ve beklenmedik olaylar yaşayabilirsin.

2/ 12

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çocuklarınla ilgili konular bugün öne çıkıyor olacak. Sıra dışı konular söz konusu olabilir. Yakın bir arkadaşından önemli bir teklif alabilirsin.

3/ 12

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ay’ın Başak burcunda ilerlediği bugün ailenle ilgili konular önemli hale geliyor olabilir. Sabah erken saatlerde iletişim konularına hayli dikkat etmelisin. 

4/ 12

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Yakın çevrendeki insanları memnun etmeye çalışmaya odaklanabilirsin. Sabah erken saatlerde iletişim konularında dikkat etmen gereken durumlar var. Akşam saatlerinde uyumlu enerjiler altında olacaksın.

5/ 12

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Bugünlerde kulağına birtakım dedikodular çalınabilir. Parasal konularda beklenmedik anlaşmalar yapabilirsin. Ummadığın bir destek seni çok rahatlatabilir.

6/ 12

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Kişisel konular senin için önemli hale gelebilir. Sabah erken saatlerde iletişim konularında beklenmedik görüşmelerin olabilir zira yönetici gezegenin Merkür ile Uranüs arasında uyumlu bir açı gece saatlerinde kesinleşmiş olacak.

7/ 12

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Zihinsel konuların öne çıktığı bir gündesin. Akşam saatlerinde iş birliği yapman gereken durumlar söz konusu olabilir ve bunlardan fayda sağlayabilirsin. İlişkinde karşılıklı uyum ile sorunları çözüyorsun. 

8/ 12

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Ay’ın Başak burcunda ilerlediği bugünlerde arkadaşların ile ilgili konular senin için önemli hale gelebilir. Sabah saatlerinde sıra dışı haberler alabilirsin. Ailenden birinden destek görüyor olacaksın.

9/ 12

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: 1 Temmuz Çarşamba günü boyunca hedeflediğin konuların üzerine gidiyor olacaksın. İkili ilişkilerinde uyumu yakalıyorsun. Partnerin seninle önemli bir konu hakkında görüşmek isteyebilir.

10/ 12

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Gerçekleştirmek istediğin amaçların ile ilgili olarak titizlikle davranıyorsun. Aynı zamanda güzel bir destekte alabilirsin. Stres ve gerginliklerden uzak bir gün geçireceksin.

11/ 12

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Ay’ın Başak burcunda ilerlediği bugünlerde ödemelerin ile ilgili konuların ön plana çıkıyor olacak. Kredi işlemlerin varsa akşam saatlerine doğru bazı işlemler yapmak üzere harekete geçebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Eşinle ilişkilerinin önem kazandığı günlerdesin. Eşinin maddi kaynakları ile ilgili geçmişte üstü kapatılmış bir konu tekrar gündeme gelebilir. Ummadığın bir teklif alabilirsin.

En Güncel İş İlanları Yayınlandığı anda Sosyal medya hesaplarımızda Yer Alacaktır. Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN

Sitemizi Aşağıdaki Sosyal Medya Hesaplarımız Üzerindende Takip Edebilirsiniz.. İlginiz İçin Teşekkür Ederiz Kamusaati.com

twitter-logo – Ömer Sezer 

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.