14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel indirimler

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Tabiki bu günün yaklaşmasıyla birlikte çeşitli firmalardan indirim haberleri de gelmeye başladı. Sevgililer gününe özel indirimler haberimizde...

14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel indirimler
09 Şubat 2017 Perşembe 19:56

Sevgililer Günü yaklaşıyor. Önemli olan sevmek tabii ama sizin için önemli olan kadına ya da erkeğe sevginizi ölümsüzleştirecek küçük bir hediye vermek de bir o kadar önemli. Bu nedenle birçok çift hediye için  kafa yormaya başladı. Hediye kadar tabii fiyatların uygunluğu da bir o kadar önemli. İşte bu nedenle çeşitli firmalar bu özel gün için kampanyalar başlattı. İşte onları sizler için derledik.

PTT

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, şirket, özel gün ve haftalarda  düzenlediği kampanyalara bir yenisini daha ekledi. Sevgililer Günü hediyesini, kargoyla ulaştırmak ve sevgisini güzel bir kartla dile getirmek isteyenleri mutlu  edecek kampanya düzenleyen şirket, 7-13 Şubat tarihlerinde postaya verilecek yurt içi Posta Kargosu ve APS Kurye gönderilerinde yüzde 10 indirim uygulayacak.

 Ayrıca, PTT AŞ tarafından Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan 1 milyon  tebrik kartı müşterilere ücretsiz sunulacak. Tebrik kartları, PTT AŞ iş  yerlerinden edinilebilecek.

TURKCELL

Turkcell, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel sevdiklerine teknolojik hediyeler almak isteyenlere avantajlı bir kampanya hazırladı. Teknoloji aşıklarına özel kampanya ile tarifesinde kalma sözü vererek cihaz alan Turkcell müşterilerini peşin ödemede 600 TL’ye varan indirimler bekliyor. Taksitle cihaz almak isteyenler ise Turkcell Finansman A.Ş’nin uygun ödeme planları ile 36 aya varan vade seçeneklerinden faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında Vestel Venus V3 5040, Samsung Galaxy Grand Prime Plus, Alcatel Shine Lite, Samsung Galaxy On7, Samsung Galaxy S7 Edge ve Huawei P9 markalı akıllı telefonlar yer alıyor.

Oyunseverlere özel hazırlanan kampanya ile Turkcell, sevdiklerine PlayStation hediye etmek isteyenlere cazip bir teklif sunuyor. Kampanya kapsamında Turkcell müşterileri 36 ay taksit avantajıyla ayda 51.50 TL’ye PlayStation4 500 GB modelinin sahibi olurken 12 ve 24 ay seçenekleri de yer alıyor.

TEKNOSA

TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, akıllı telefonlardan aksesuarlara, tıraş makinelerinden saç düzleştiricilere, televizyonlardan küçük ev aletlerine, gaming ürünlerinden peluşlara kadar geniş ürün yelpazesi ve özel indirim kampanyaları ile sevgililerin hediye arayışında en çok tercih ettiği adreslerden biri olacak.

Tıraş makinesi, saç sakal kesme kiti ve lazer epilasyon gibi seçili kişisel bakım ürünlerinde 14 Şubat'a kadar yüzde 25 indirim uygulanacak. Oyun severler için birçok gaming ürününde özel kampanyalar sürerken, seçili markaların kulaklık, speaker gibi eğlenceli aksesuarlarında da yüzde 25'e varan indirimler olacak.

TeknoSA'nın Sevgililer Günü döneminde farklı sürprizleri devam edecek. Bunlardan birisi de 10-14 Şubat'ta geçerli olacak Apple Macbook ve iPad kampanyaları.


Sadece TeknoSA mağazalarında satılmaya başlanan Sevgililer Günü konseptli Disney Collection peluşlarında da özel fiyat uygulanacak.

MORHİPO

Morhipo.com’un Instagram üzerinden Sevgililer Gününe özel başlattığı yarışması “Aşkın Rengi Kırmızı” ile 150 lira hediye çeki kazanmak imkanı bulunuyor. Kırmızı ağırlıklı Sevgililer Günü kombinlerini #14SubattaKirmizi @Morhipo etiketleri ile paylaşanlar arasından, moda editörlerinin seçeceği 3 kişi şubat ayının sonuna kadar geçerli 150 lira değerinde tüm sitede kullanılabilecek hediye çekinin sahibi olacak.

Ayrıca Instagram hikayelerini takip edenlerden hikayelerdeki kodları toplayan ve siparişini ilk oluşturan takipçi, 100 lira değerinde hediye çeki kazanma fırsatını yakalayabilecek.

Instagram’daki diğer bir yarışmada ise videosunu çekip #OnaSeniSeviyorumDedim @morhipo etiketleri ile paylaşanlar arasından seçilecek 3 kişiye tüm sitede geçerli 150 lira değerinde hediye çeki verilecek.

Yarışmalarını sadece Instagram’da sınırlı tutmayan site, Facebook ve Twitter üzerinden de bu güne özel yarışmalar düzenliyor. Facebook üzerinden yapılacak yarışmada sevdiği kişiye sevgisini yorumda paylaşanlar arasından seçilecek birinci kişi için, Morhipo.com tasarımcıları bu kişinin ve sevgilisinin fotoğraflarını kullanarak özel bir video hazırlayacak ve paylaşacak. Ayrıca birinci olan kişiye 150 lira hediye çeki de verilecek. İkinci ve üçüncü olan kişiler ise sırasıyla 100 ve 50 liralık hediye çeki ile ödüllendirilecek.

Twitter üzerinden yapılan yarışmada ise sevgilisine, ailesine veya arkadaşına sevgisini #SevgimiŞöyleAnlatabilirim hashtagi ile fotoğraf, video veya Gif paylaşarak anlatanlar arasından seçilecek 3 kişi 50 lira değerinde hediye çekinin sahibi olacak.

Yarışmaların dışında Morhipo.com, Sevgililer Gününde sevdiklerini en şık seçeneklerle mutlu etmek isteyenleri bu stresten kurtaracak hediye seçeneklerini de özel sayfasında bir araya getirdi.

Bu hediye alternatiflerinden istenilen ürüne “aynı gün teslimat” seçeneği ile geç kalmadan sahip olmak ya da sevgiliye 14 Şubat’ta ulaştırmak mümkün olabilecek.

Sevgililer Gününde hediye seçimini kolaylaştıracak, her zevke uygun binlerce üründen yüzde 70’e varan indirimlerle sahip olmak için "https://www.morhipo.com/sevgililer-gunu/162/morhipo-ozel" adresi ziyaret edilebiliyor

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.