16 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri

16 Aralık Gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı? Haftanın son günü ülkeye ve dünyaya dair hangi haberler manşet oldu? Milliyet, Hürriyet, Sabah gibi çok okunan gazetelerin manşet haberleri sayfamızda.

16 Aralık 2016 Cuma Gazete Manşetleri
16 Aralık 2016 Cuma 14:54

16 Aralık 2016 Gazete Manşetleri
İlgili Galeriye Git

Dünyadan ve ülkeden en önemli haberler gazete manşetlerinde yerini alıyor. 16 Aralık 2016 Cuma günü gazetelerde hangi haberler manşette yer alıyor? Halep'te yaşanan insanlık dramı ve tahliyeler ile ilgili haberler manşetlere taşındı. Türkiye'nin en çok okunan gazeteleri, Sabah, Milliyet, Hürriyet ve Yenişafak gibi gazetelerin manşetlerine haberimizden ulaşabilirsiniz. 


16 Aralık 2016 Cuma günü Türkiye'nin en çok okunan gazetelerinden  Sabah Gazetesi, "Türkiye'den Büyük İnsanlık Operasyonu" başlıklı haberi manşetine taşıyarak, Halep'teki tahliyeler ile ilgili haberi paylaştı. Türkiye'de bulunan diğer gazetelerin manşetlerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

Sabah_Gazetesi

16 Aralık Cuma Gazete Manşetleri için Tıklayınız

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.