Anneler Günü en güzel en özel hediyeler

Bu sene Anneler günü 8 Mayıs 2016 Pazar gününe denk geliyor. Peki anneler günü hediyeleri neler olabilir? Bu güne özel hediye tavsiyeleri haberimizde.

Anneler Günü en güzel en özel hediyeler
07 Mayıs 2016 Cumartesi 22:20

Anneler günü geldi çattı. Birçok evlat şüphesiz hayatın en değerli ve en önemli insanına bugün güzel birşeyler yapmak istiyor. Dokuz ay karnında taşıyan, her türlü zorlukta yanında olan Anneye bu özel günde en güzel hediyeleri almak istiyor. Her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının pazar günleri kutlanan Anneler Gününe az bir zaman kaldı. Dünyanın her yerinde kutlanan anneler gününün önemi ne? En güzel anneler günü hediyleri ve şiirlerini sayfamızdan öğrenebilirsiniz.

Mayıs ayının ikinci haftasında kutlanan Anneler günü 2016 yılı içerisinde 8 Mayıs'ta kutlanacak. Yaklaşan anneler gününde, insanlar annelerine en güzel hediyeleri almak, onları bugün daha bir mutlu etmek istiyor. Elbette hergün anneler günü olarak kutlanmalı. Dünya genelinde özel bir gün olarak belirlenen anneler gününde tüm insanlar tek bir günde anneler gününü kutluyor. Anneler gününün tarihi eskilere dayanıyor. Annesinin ölümüne dayanamayan bir gencin her pazar günü annesinin mezarına gidip dua ediyordu. Mayıs ayının 2. haftasına denk gelen bir pazar günü herkesi toplayıp annesinin mezarına gitmiş ve bugünün anneler günü olarak kutlanmasını teklif etmişti. Bu teklifin kabul olmasıyla tüm dünya geneline yayılan Anneler günü ortaya çıkmıştır. 

Türkiye'de ilk anneler günü 1955 yılında kutlanmıştır. Hristiyan tarihinden gelen Anneler günü zamanla globalleşek tüm dünyada kutlanmaya başlanmıştır. 1955 Yılında, yılın annesi Nene Hatun seçilmiştir. Nene Hatun, Erzurum'da 22 Mayıs 1955'te zatürree hastalığından dolayı 98 yaşında vefat ettiği yılda ödülü almıştır.

Anneleri anmak ve onurlandırmak amacıyla tüm dünyada farklı zamanlarda kutlanan özel bir gün olduğunu biliyoruz. Anneler Günü her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanılır ve farklı ülkelerde de özel gün olarak kutlanır. Bu günde anneler çeşitli hediyeler alınır ve Annelere kutlama mesajları veya şiirler yazılır,gönderilir.

Anneler Gününe Özel en güzel şarkılar ve şiirleri okumak için TIKLAYINIZ

En Güzel Anneler Günü Mesajları için TIKLAYINIZ


Anneler Gününde Annelere özel en güzel hediyeler

8 Mayıs PAzar günü kutlanacak Anneler Gününde annenize alınabilecek en güzel hediyleri sizler için derledik. Elbette bir tebessüm, maddi bir hediyenin yerini tutmasada insanlar bu günde annelerine güzel bir hediye almak istiyor. İşte Anneler gününde alınabilecek hediye tavsiyeleri

Elbetteki Anneye en güzel hediye evlattır. Annesinden uzakta olanlar bu özel günde annesini sevindirmek için küçük ve anlamlı hediyeler göndermek ister. 8 Mayıs Pazar günü Anneler gününde 

- Bir Kutu Çikolata

- Bir buket çiçek,

- Mutfak gereçleri,

- Güzel bir takı,

- Aile Albümü

- Anneler gününe özel baskılı elbise 

- Dünyanın en tatlı annesi sertifikası

- Anneler Gününe özel kalpli saat

- Oscar şeklinde en iyi anne ödülü

- En Hamarat anne kupası

- Hat Yazılı El Yapımı Kütahya çinili tabak

- Kişiye özel Anneler Günü Kupası

- Şık bir elbise 

- En güzel kokuları olan bir şişe Parfüm

- Ebetteki en önemlisi Anneye sıcacık ve candan bir sarılma.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.