Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur kimdir? Sultan Alaaddin Keykubat mıdır?

Diriliş Ertuğrul 87. bölümde diziye dahil olan Ebu Mansur Muhammed karakteri kimdir? Diziye Halep'ten Tüccar olarak gelen Ebu Mansur tarihte yaşamış mıdır? Halime Hatun Ebu Mansur'u nereden tanımaktadır, yoksa Sultan Alaaddin Keykubat mıdır?? Burak Hakkı kimdir? Hangi dizilerde rol aldı? Detaylar kamusaati.com adresimizde.

Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur kimdir? Sultan Alaaddin Keykubat mıdır?
10 Mayıs 2017 Çarşamba 23:40

Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur Kimdir? Tarihte Böyle Birisi Var mıdır?
İlgili Galeriye Git

Diriliş Ertuğrul 87. bölümde diziye yeni bir ismin katıldı. 7'den 70'e milyonlarca kişinin izlediği Diriliş Ertuğrul'un oyuncu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Reyting rekorları kıran diziye katılan yeni isim en merak edilen konular arasında yer aldı. Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur kimdir? Ebu Mansur'u kim canlandırıyor? Tüccar Ebu Mansur diye biri var mıdır? Sultan Alaaddin Keykubat, Ebu Mansur kılığında Obayı'mı araştırıyor? İşte detaylar.

Diriliş Ertuğrul Ebu Mansur kimdir?

Ural'ın ölmesinin ardından diziye Tüccar Ebu Mansur karakteri ile Burak Hakkı katıldı. Yayınlanan yeni fragmanla dizide yer alacak olan Ebu Mansur'un tarihteki yerinin ne olduğu merak edildi. Bazı sitelerde dizideki karakterin İmam Ebu Mansur Muhammed bin Muhammed olduğu yazılsa da Ertuğrul Gazi'nin yaşadığı dönemde yaşamadığı görülmektedir. Bu yüzden dizideki karakter daha da merak uyardırmaktadır.

87 Bölümde ekrana gelecek olan yeni bölümde Ebu Mansur'un kim olduğu ortaya çıkacak. Dizide Ebu Mansur karakterini ünlü oyuncu Burak Hakkı canlandıracak.

Ebu Mansur Alaaddin Keykubat

Ebu Mansur, Sultan Alaaddin Keykubat mıdır?

Ebu Mansur Muhammed, Halep'ten gelen bir tüccardır. Halime Hatun, Tüccar Ebu Mansur'u bir yerlerden tanıyordur. Ebu Mansur ile ilgili bilgiler güncellenecektir. Diriliş Ertuğrul'a Tüccar olarak katılanlar hep düşman karakterinde olmuştur. Ancak Sultanın sırra kadem basması, akıllara, tüccar Sultan Alaaddin Keykubat mıdır?' sorusunu getiriyor. Ebu Masur'un Ertuğrul ile buluşması sonrası bu sorunun cevabını öğrenebileceğiz.

Vasilius ile karşılaşan Ertuğrul'u Tüccar  Hasan ve adamlari izlemektedir. Tüccar  Hasan'ın yanındaki adamı ona "Sultanım" diye seslenmiştir. Bu duruma bakarak Ebu Mansur'un Sultan Alaaddin Keykubat olduğunu söyleyebiliriz.

Burak Hakkı kimdir?

Burak Hakkı, Diriliş Ertuğrul'a katılan yeni isim oldu. 23 Mayıs 1972 yılında İstanbul'da doğan Hakkı, Erenköy İlkokulunu bitirdikten sonra Fenerbahçe Lisesinin ortaokulundan mezun oldu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü'nden 11 Ekim 1995 tarihinde mezun oldu.  Üniversite yıllarında basketbola iç içe olan Hakkı, Başak Gürsoy mankenlik ajansı ile modellik kariyerine başladı. 

1993 Vizonshow u kazanarak “Bayvizon” ünvanını elde eden Burak Hakkı, 1994 yılında yapılan “Best Model of Turkey” yarışmasında birinci oldu. 1995 yılında Avustralya'da yapılan “Manhunt International” yarışmasında 4. Oldu, aynı zamanda en iyi fotomodel seçildi.

1994 best model of Turkey yarışmasında birinciliği paylaştığı Sema Şimşek ile 2001 Haziranı'nda evlendi. Bu evlilikten çiftin Rüzgar adında bir çocuğu oldu. Burak Hakkı, 2012 yılında Şimşek ile ayrıldı.  

Burak Hakkı 2000 yılında oyunculuğa başladı.

Aliyar Bey Ölecek mi? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.