İçerde 15. Bölüm fragmanı - Yusuf Müdür öldü mü?

Show TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi İçerde 14. Bölüm ile ekranlara geldi. Bölüm sonunda avukat tarafından vurulan Yusuf Müdür yaşayacak mı? 27 Aralık 2016 İçerde 15. bölüm fragmanına haberimizden ulaşabilirsiniz.

İçerde 15. Bölüm fragmanı - Yusuf Müdür öldü mü?
20 Aralık 2016 Salı 00:00

Show TV'nin beğenerek izlenen dizisi İçerde 14. Bölümü ile ekranlara geldi. Sarp'ın Celal'i bitirme planı istediği gibi gitmezken, Yusuf Müdür bölüm sonunda vuruldu. Peki Yusuf Müdür öldü mü? Sarp deşifre oldu mu? İçerde 15. Bölümü ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. 

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy)  ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır. Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.  

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiğ İçerde’nin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu ve Yıldıray Şahinler yer alıyor. Dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yaparken, senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu kaleme alıyor. 

İçerde 14. Bölüm Özeti

İstifa etmeye hazırlanan Yusuf Müdür'ün dilekçesi Emniyet Müdürü tarafından kabul edilmez ve yırtılır. İstifa etmeyi kafasına koyan Yusuf Müdür ise operasyonu Mert'e anlatmaktan şuan için vazgeçer.

Avukat ile konuşan Alyanak ise tüm olanları Celal'e anlatır. Patronun Köstenceli'nin eşi olduğunu Celal'e söyleyen Alyanak, kendi canını garanti altına alır. 
Celal aldığı haber ile Köstenceli'nin eşini yakalar ve onu sorgulamaya başlar. Sarp isse planının yürüdüğünü düşünür ve Celal'i bekler. Ancak avukat Sarp'ı öldürmek için plan kurmuştur.

Yusuf Müdür

Sarp İçerde

İçerde 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Sarp'ı takip eden Yusuf Müdür, avukatın Sarp'ı öldüreceğini görür ve Avukata ateş eder. Avukatı vuran Yusuf Müdür ise kalbinden vurulur. Peki Yusuf Müdür Yaşayacak mı?



İçerde dizisinin 15. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandığı an haberimizden öğrenebilirsiniz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.