Kış Güneşi dizisi bu akşam Show TV'de başlayacak. Kış Güneşi oyuncuları kimler Kış Güneşi 1. bölüm fragmanı

Dizi sevenler için Show TV'de yeni bir dizi başlıyor. Başrollerini Şükrü Özyıldız ile Aslı Enver'in paylaştığı Kış Güneşi konusu ne? Kış Güneşi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Oldukça gizemli bir hikayeyi anlatacak dizi ne zaman başlayacak? Kış Güneşi 1. bölüm fragmanı yayınlandı, merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Kış güneşi dizisi oldukça tutacağa benziyor.

Kış Güneşi dizisi bu akşam Show TV'de başlayacak. Kış Güneşi oyuncuları kimler Kış Güneşi 1. bölüm fragmanı
23 Şubat 2016 Salı 12:12

Dizi sevenleri ekran başına kilitleyecek, doyumsuz dakikalar yaşatacak bir dizi daha başlıyor. 23 Şubat Salı akşamı Show TV'de başlayacak Kış Güneşi dizisi diğer dizilerden farklı konusu ve başarılı oyuncuları ile isminden çok söz ettireceğe benziyor. Kış Güneşi 1. bölüm fragmanı diziyle ilgili tüm ipuçlarını bize veriyor aslında. Peki Kış güneşi dizisiyle ilgili diğer detaylar neler? Kış Güneşi hangi kanalda yayınlanacak? Kış Güneşi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Endemol Shine Türkiye'nin yapımcılığını üstlendiği ve yönetmenliğini Murat Onbul'un yaptığı Kış Güneşi dizisinin başrollerini ise güzel oyuncu Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız paylaşıyor. Öte yandan oyuncu kadrosunda Mahir Günşiray, Şenay Gürler, Hakan Gerçek, Başak Parlak, Berrak Kuş ve Hakan Boyav gibi isimler var. 

Her salı akşam 20.00 'da ekranlara gelecek Kış Güneşi dizisi 1. bölüm fragmanıyla dizinin kalitesi hakkında bize güzel bilgi veriyor. 

KIŞ GÜNEŞİ 1. BÖLÜM FRAGMANI, 1. BÖLÜM TANITIMI



KIŞ GÜNEŞİ KONUSU NEDİR?

İkiz kardeş olan Mete ve Efe'nin hayatları 7. doğum günlerinde değişir. Evlerinin bahçesinde arkadaşları Nisan ile birlikte saklambaç oynarken Efe hayatını alt üst edecek bir olaya şahitlik eder. Olayda yaşadıklarını babasına anlatmak için onun arabasına saklanır. Bu sırada ev ahalisi hep birlikte Efe'yi aramaktadır. Efe'nin ve Mete'nin babası ise o anda aldığı bir telefon ile acele bir şekilde evden çıkar. Ne olursa bundan sonra olur. 



Harun yolda giderken bir trafik kazası geçirir. Ancak bu trafik kazası planlanmış bir kazadır. Harun komploya kurban girmiştir. Harun ölürken arka koltukta saklanan Efe'den kimsenin haberi olmaz. Tüm aile Efe'yi öldü bilir ancak Efe bu olaydan sonra farklı bir hayata yelken açar. 

20 yıl sonra Efe bir balıkçı olmuş Mete ise şirkette yönetici olmuştur. Ayrıca çocukluk arkadaşları Nisan ile evlenmiştir. Yıllar sonra iki kardeş olan Efe ve Mete'nin bir araya gelmesi ise tesadüf değildir. İki kardeşi bir araya getiren kişi Harun'u öldürmek için tuzak kuran kişinin ta kendisidir. Dahası mı? dahası Kış Güneşi 1. bölümde...
 
Kış Güneşi”, kaybolan bir benlik, imkansız bir aşk ve sırlarla dolu bir geçmişi konu alan heyecan dolu ilk bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.