Kış Güneşi oyuncularından Şükrü Özyıldız kimdir?

Show TV'nin ekranlara kazandırdığı yeni dizi Kış Güneşi ilk bölümüyle reyting rekorları kırdı. Peki Kış Güneşi dizisinin oyuncularından Şükrü Özyıldız kimdir? Yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız kaç yaşında ve nereli?

Kış Güneşi oyuncularından Şükrü Özyıldız kimdir?
23 Şubat 2016 Salı 16:11

 Her yapımıyla Türk kanalları arasında fark yaratan Show TV yeni dizisi Kış Güneşi oyuncularından Şükrü Özyıldız ekranları kasıp kavurdu. Yayınlandığı saat diliminde tüm reytingleri toplayan Kış Güneşi oyuncuları da büyük etki yarattı. Dizinin yakışıklı oyuncusu Şükrü Özyıldız kimdir? Şükrü Özyıldız kaç yaşında?

Şükrü Özyıldız Kimdir?


Kış Güneşi'nin yakışıklı oyuncusu Şükrü Özyıldız, 18 Şubat 1988'de dünyaya gelmiştir. Şükrü Özyıldız'ın annesi Rum kökenli babası ise Karadeniz kökenlidir. Bu sebeple Karadeniz dizilerinin vazgeçilmez oyuncularındandır. 

İki kız kardeşi olan Şükrü Özyıldız İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri Mühendisliği bölümünü kazanmış ve İstanbul'a gitmiştir. Ancak okuduğu bölümü sevmeyen yakışıklı oyuncu Şükrü Özyıldız Ege Üniversitesi'nde İşletme bölümü okumaya başlamıştır.

Küçüklüğünden beri dövüş sporlarına merakı olan Özyıldız, Portekiz’de kafes dövüşlerine katılmıştır. Daha sonra  Kafes dövüşlerini bıraktığını açıklayan Şükrü Özyıldız;  hiperaktifliğini dizi setlerinde bastırdığını söylemiştir.  Yurtdışında oyunculukla ilgili bir  workshopa katılan genç oyuncu bunun ardından oyunculuğu çok sevdiğine karar verip Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almaya karar vermiştir.

Birçok  tiyatro oyununda , reklamlarda ve dizilerde rol alan oyuncu ekranlarda ilk olarak 2011 Yılında “Derin Sular” adlı dizide görülmüştür.2013 yılında Star TV ekranlarında yayınlanan  “Benim Hâlâ Umudum Var” dizisinde başrollerini Gizem Karaca ve Berk Oktay ile paylaşmış daha sonra ise  2013 yılında da ilk sinema filmi “Neva” da başrol oynamıştır.  2015'te, Star TV'de yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizide Eren karakterini canlandırıştır.[1]

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.