Kısmetse Olur 125. bölümde Cansu ile Melis tartışıyor Kısmetse Olur 17 Mart izle

Kısmetse Olur 17 Mart fragmanı yayımlandı mı? Son hafta Daniella nın yerine gelen gelin adayı Cansu için Tankut'un cevabı ne oluyor? Ceyda nın eski sevgilisi Umut'la ilgili yeni iddalara Adnan ne tepki veriyor? Kısmetse Olur 125. Bölümde Cansel ile Eser barışıyor. Kısmetse Olur yeni bölümde evde çıkan tartışmanın sebebi ne? Kısmetse Olur Cansu kimdir?

Kısmetse Olur 125. bölümde Cansu ile Melis tartışıyor Kısmetse Olur 17 Mart izle
16 Mart 2016 Çarşamba 17:03

Her bölüm ayrı bir heyecana sahne olan ve eve yeni gelen yarışmacı Kısmetse Olur Cansu beyaz saçlarıyla herkesin dilinde. Tankut için geldiğini söyleyen Cansu ile Kısmetse Olur 125. bölüm fragmanında neler oluyor? Yarışmacıların günde 12'şer saat birlikte durarak haftanın 7 günü hem birbiriyle yarıştığı hem birbiriyle sıcak diyaloglar kurduğu Kısmetse Olur 17 Mart bölümünde hangi yarışmacı hangi planın içerisinde yer alıyor? Olayları, kurgusu, yarışmacıları ile evlere her öğlen konuk olan Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak?

Emre Hazal'a bana baskınlık kurmaya çalışma en sevmediğim şeylerden biridir diyor. Kendi isteğinle gelmediysen gidebilirsin diyor. Hazal ise gidiyorum o zaman al diyor. Batuhan ise ben yeni kızdan acayip elektrik aldım diyor. 

Melis ile Cansel birbirine giriyor. Melis çayın bitti, benim asabımı bozma kalk diyor.

Kısmetse Olur Cansu kimdir ?

1989 yılında İzmir'de doğan güzel yarışmacı Cansu 9 yıldır İstanbul'da çalışıyor. 21 yaşındayken severek evlenen ama evliliği uzun sürmeyen Cansu bu ilişkiden bir çocuk yapmadığını söyledi. Kısmetse Olur Evi'ne Tankut için geldiğini söyleyen Cansu evdeki ilişkilerin seyrini nasıl etkileyecek? 

Kısmetse Olur bu hafta eve kim gelmişti?

Her hafta eve yeni bir gelin veya damat adayı giriyor. Evden elenen yarışmacının yerine elenen yarışmacı cinsiyetinde birisi giriyor. Bu hafta da eve yeni giren yarışmacı Cansu. Cansu'nun kim için geldiği henüz bilinmiyor ancak Tankut'a yakıştırıldığı da bilinen bir gerçek. İzmirli Cansu bir evlilik yapmış ve 1 yıl içerisinde boşanmış. 27 yaşındaki Cansu İstanbul'da yaşıyor. 

kısmetse olur cansu

Son dakika! Cansu Tankut için geldi. Tankut'u beğendiğini dile getiren Cansu'ya Tankut'un cevabı ne olacak?

TANKUT DANİELLA'YA iHANET Mİ EDİYOR?

Kısmetse Olur 17 Mart fragmanı yine tansiyonun eksik olmayacağını gösteriyor. Sunucu Seda Akgül'ün ev halkını haftanın finalinde karşısına alıp konuşması evde hareketlilik sağlıyor. Geçen hafta Daniella nın evden ayrılmasının ardından eve gelenn Cansu, Tankut için geldiğini söylerken Tankut, 'Bu ilişki için kendimi kapatmayacağım, seni tanırım' diyor. Bunun üzerine damat adayları Tankut'un aşkının gerçek omadığını düşünüyor. Daniella evden ayrılırken Tankut'a 'Seni Seviyorum' derken Tankut buna cevap vermemişti. Damat adaylarının bu düşüncesi doğru mu çıkacak?

Her bölümüyle olay yaratan Kısmetse Olur 125. bölümde de evde fırtınalar esecek, kimi yarışmacı üzülürken kimi yarışmacı yeni bir aşka çoktan yelken açmış olacak.

KISMETSE OLUR 125. BÖLÜM FRAGMANI İZLE, 17 MART PERŞEMBE

Kısmetse Olur 125. son bölüm fragmanı eklendi.



Ekranların en hızlı yarışma programı Kısmetse Olur 125. bölüme fanlar ne yorum yapıyor? Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting rekorları kıran yarışma programı Kısmetse Olur'da neler olacak?


Kısmetse Olur 17 Mart 125. bölümde Semih ve Melis arasında sular ısınıyor. Melis'in bütün planları gerçekleşiyor mu? Peki bu duruma Nur ne tepki gösteriyor. Kısmetse Olur 125. Bölümü ile 17 Mart Perşembe günü 12.45 te KanalD'de...

AYÇA VE BATUHAN AŞKI BAŞLIYOR...

Kısmetse Olur 16 Mart 124. bölümde Ayça'nın ablasının ziyaretinden sonra Batuhan hakkında olumlu görüşler alan Ayça 125. bölümde Batuhan'a karşı kesin bir adım atıyor. Bu illişki içinde çok mutlu olan Batuhan Ayça'nın en çok gülüşünü beğendiğini ve onun için her şeyi yapmaya devam edeceğini belirtiyor.





KISMETSE OLUR SOSYAL MEDYA YORUMLARI

"seda akgül'ün çem çem çemkirdiği sabah programından buraya transfer olduğu program. 

ne oldu bacım hep dalga geçiyordun milletle? benim anlamadığım bunun star tv de sabah programı vardı, ona ne oldu? 

eleştirildiği anda twitter'dan engelliyordun, şimdi ne yapacaksın merak ediyorum?"

"melis'in iğrenç takma tırnakları ve gözyaşı dökmeden ağlamaları, eser'in yarı türkçe yarı ingilizce mıymıy tavırları, emre'nin part time filozofluğu*, batuhan'ın tel maşa atarlı tarzı, semih'in kaldırım kabadayısı krakteri, tankut'un tükenmişlik sendromu, cansel'in lise kantini kızı davranışları, mehtap'ın hatalıysam ara mantığındaki dikkafalılığı, nur'un ezikliği, ceyda'nın anasınıfından kalma tripsu'luğu, adnan'ın yapmacık saf anadolu çocukluğu, ayça'nın ergenlik dövmeleri olmasa izleyebileceğim kurgu. 

not: Kısmetse Olur 125. bölümü izlemedim malum oldu bana."

"sevgilisine abuk sabuk bi sebepten korkunc tripler atan bir adet adnan evet dogru duydunuz ayse, fatma, kezban degil adnan barindiran yarisma. kiza aciktan pesimde kos ve surun yalvar yakar jestler hediyler romantizm kopek oldugunu 70milyona goster ben de ne kadar da yuz vermedigimi gostereyim diyor :d bi de doguluyuk deluganliyik tribinde bir adam bu. guuya karim diyecegi kadini millete karsi boyle kucultecek. cok acaip senaristler hazirliyo sanirim bu diziyi."

"KISMETSE OLUR İLE İLGİLİ bir tespit yapicam, son zamanlarda tvlerimizdeki yozlasma malumunuz. en buyuk sebeplerinden birini bu yarismada da gordum. eskiden reality programlarimiz dahil, senaryosu da olsa pislik yapan elestirildiginde yuzu kizarirdi. simdilerde ben buyum, bu benim yapim diyene haa tamam o zaman denilir oldu. bu yarismaya melis diye bi karakter monte edilmis. her turlu kotu karakter ornegi sergilenmesi istenmis. ben mutsuzsam herkes mutsuz olacak, fitne fesatlik yaparak vaktimi geciririm ben kotu bir insanim dedi aleni kendi agziyla. biz melisi boyle sevdik diyor insanlar da...

bu nasil bir haleti ruhiye? bu yarisma gunduz gece coluk cocugun izledigi saatte yayinlaniyor. orada bir cift opusse cocuklara kotu ornek diye ortaligi ayaga kaldirirsiniz ama ben mutsuzsam baskalarinin mutlulugunu bozmak icin cabalarim diye replik yazilan bir karakterin, bakin burasi onemli, gercek olduklarini iddia ede ede 7 24 yayinliyorsunuz. toplumu yozlastiriyorsunuz derken ezbere laflar etmek degil amac. hic mi vicdaniniz lekelenmiyor? bir anaokulu ogretmeni olarak cocuklarima dogru davranis ogretebilmek icin var gucumle calisiyorum. sizler yayinlarinizla paramparca edin diye mi? ızletmesinler demek kacis yolunuz degil biliyosunuz de mi? cagimiz ortada, maruz kalmasini engelleyemezsiniz. madem siz devam edeceksiniz, tek caremiz esas dusmanlarinin sizler oldugunu anlatarak yetistirmek onlari..."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.