Kısmetse Olur 2 Nisan fragmanı (Halk Oylaması) yayınlandı! İzle!

Kısmetse Olur 2 Nisan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kısmetse Olur 140. bölümde neler olacak. Kısmetse Olur fragmanı izle! Kısmetse Olur halk oylaması bölümünde kim birinci olacak?

Kısmetse Olur 2 Nisan fragmanı (Halk Oylaması) yayınlandı! İzle!
02 Nisan 2016 Cumartesi 09:20

Kısmetse Olur evinde bir haftanın daha sonuna gelindi. Reyting rekorları kıran ve yavaş yavaş finale doğru yaklaşan Kısmetse Olur’da haftanın elemesi için geri sayım başladı. Bugün yine heyecan dolu bir bölümün yaşanmasının ardından gelinler evinde ve damatlar evinde beklenmedik bir şey yaşandı. Programın sunucusu Seda Akgül bazı gelin ve damat adaylarının eve veda ettiğini açıkladı. Peki o isimler kimler oldu?

ESKİ DAMAT ADAYI ERCAN KISMETSE OLUR EVİNDE

Eski damat adaylarından olan ve damatlar evinde çok sevilmeyen Ercan bugün Kısmetse Olur evindeydi. Bazı açıklamalarda bulunan Ercan gelinler evinden bir gelin adayı ile ilgilendiğini ve dışarıda kendisiyle görüşmek istediğini açıkladı. Ercan’ın tanımak istediği gelin adayı ise Nur oldu. Herkesin karşısında NuR’u tanımak istediğini ve kendisini dışarıda bekleyeceğini söyleyen Ercan nasıl bir tepki aldı?

Aynı zamanda Damatlar evinde de bazı açıklamalarda bulunan Ercan Emre ve Adnan’ın tepkisini aldı. Ercan damatlar evinde konuşurken, Emre ve Adnan’ın bahçede bulunan kameraya söyledikleri gün sonunda Ercan’a izlettirildi ve Ercan arkasından konuşulduğunu bunların yüzüne söylenmesi gerektiğini dile getirdi. Adnan ve Emre’nin iddiasına göre Ercan eve geri dönebilmek için Nur’un adını verdi.

ALİ’DEN ŞAŞIRTAN AÇIKLAMALAR

Ercan’ın damatlar evinde olduğu sırada söz alan Ali, Kısmetse Olur evinde bulunan damat adaylarının kendi sosyal hayatında bulunmayacağını ve dışarıda hiçbiri ile görüşmeyeceğini açıkladı. Ali’nin bu açıklamalarının damatlar evinde istenmemesi ve sürekli eleştirilmesi olarak görülebilir.

KISMETSE OLUR HALK OYLAMASI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur halk oylaması yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Haftanın birincilerinin belli olacağı Kısmetse Olur halk oylaması bölümünde Melis ve Hazal birbirine girerken Semih'in Nur ile baş başa yemeğe çıkması ve ona kendini anlatması izleyenleri oldukça şaşırtacaktır. Nur ile romantik bir şarkı eşliğinde dans ederken Melis'in gelmesiyle Semih onunla da dans etmek zorunda kalıyor. Bir yandan Batuhan ve Ayça aşkında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Mehtap'ın Ayça'nın arkadaşı olduğunu ama kendisinin de Ayça'nın geleceği olduğunu söyleyen Batuhan Ayça'nın gönlünü bir kez daha fethediyor. 

KISMETSE OLUR 140. BÖLÜM HALK OYLAMASI FRAGMANI İZLE
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.