Kısmetse Olur 23. haftanın finali Kanal D youtube izle Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Ceyda eve veda etti

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? Genç kızların ve erkeklerin büyük bir beğeniyle izlediği Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Eve kim veda edecek? Reyting rekorları kıran yarışma programı Kısmetse Olur 23. haftanın finali izle. Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi?

Kısmetse Olur 23. haftanın finali Kanal D youtube izle Kısmetse Olur'da bu hafta kim elendi? Ceyda eve veda etti
21 Mart 2016 Pazartesi 01:22

 Her bölümünün büyük bir ilgiyle izlenen Kısmetse Olur'da bu hafta kim elenecek? Her bölümün ayrı bir olay yarattığı, halk oylamasıyla, ev oylamasıyla haftanın birincisinin yani para ödülü alacak ismin belirlendiği aynı zamanda Kısmetse Olur Evinden elenecek kişinin de belirlendiği Kısmetse Olur Haftanın finali bu hafta da tamamlandı ve Kısmetse Olur'da bu hafta elenen isim belli oldu. 

Her hafta yapılan eleme heyecanı bu hafta da duygu dolu anlara, gerginliklere ve tartışmalara sahne oldu. Her hafta eleme heyecanının yaşandığı Kısmetse Olur Evi'nde bu hafta kızlar tarafının en çok gitmesini istediği isim Murat oldu. Kızlar tarafında ise en çok elenmesi istenen isim ise Hazal ve Ceyda oldu. 

Kızlar tarafında sona kalan iki isim ise Hazal ve Ceyda oldu. Erkeklerin ikinci turda yeniden oylama yaparak iki isimden birisini seçmesi ile program devam ediyor. Erkeklerin oylayacağı isimler kızlar tarafından sonuncu olan ismi belirleyecek.

Yaşanan olaylarla gündemden hiç düşmeyen yarışma programı Kısmetse Olur haftanın finalinde her yarışmacının kıyafeti ile ayrı ayrı göz doldurduğu bir televizyon programı. 

KISMETSE OLUR 23. HAFTANIN FİNALİNDE KİM ELENDİ?

Büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Kısmetse Olur 23. haftada elenen isim belli oldu. İşte o isim: CEYDA.  

Her hafta yarışmacıların gerginliklerine, mutluluklarına ve aşklarına şahit olduğumuz evde her hafta bir eleme heyecanı yapılıyor. Eleme heyecanında yarışmacılar evdeki diğer yarışmacılara karşı tüm kozlarını açık oynuyor. Özellikle oy verme aşamasına geçildiğinde ekran karşısında evden kimin elenmesini istediğini yazarken o kişiye karşı duygularını o kişinin izleyeceğini bile bile açık açık söylüyor. 

KISMETSE OLUR'DA BU HAFTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Bu hafta evde birinci olarak 10 bin liralık çeki alacak isim ESER oldu. Dolayısıyla erkekler tarafını korumaya aldı.  Kısmetse Olur haftanın finalini izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gamze eren - 8 yıl önce
Ayça sen çok iyi bir kızsın mutlu olmayı hak ediyorsun batuda çok iyi o tartışmalarınız bizi çok üzüyor hep mutlu olun çünkü çok yakışıyorsunuz