Kısmetse Olur 27 Mart 25. haftanın finalinde kim elendi? Gelin adayı Seray kimdir?

Kanal D ekranlarının reyting rekorları kıran izdivaç programı Kısmetse Olur’da geçtiğimiz gün yapılan eleme sonucunda eve bir isim veda etti. Her haftanın finalinde gelinler veya damatlar evinden bir ismin yarışmaya veda etmesiyle yeni bir isim yarışmaya dahil oluyor ve kısmetlerini aramaya başlıyor. Peki, Kısmetse Olur’da kim elendi? 10 bin TL değerindeki hediye çeki hangi eve gitti? Tüm detaylar haberimizde...

Kısmetse Olur 27 Mart 25. haftanın finalinde kim elendi? Gelin adayı Seray kimdir?
28 Mart 2016 Pazartesi 09:41

8 gelin ve 8 damat adayının haftalardır hem kısmetini bulmak için uğraştığı hem de diğer adaylarla yarıştığı izdivaç programı Kısmetse Olur’da 27 Mart akşamı yine bir eleme heyecanı yaşandı. Gelin ve damat adayları elenmesini istedikleri ismi yazdılar ve elenecek olan isim halk tarafından seçildi. Peki,25. haftada eve veda eden isim kim oldu?

KISMETSE OLUR’DA ELENEN İSİM KİM OLDU?

Kısmetse Olur’da geçtiğimiz gün yaşanan finalde 10 bin TL değerindeki çeki kazanan ve evini koruma altına alan isim Emre Ulubeyli olunca elenen isim de gelinler evinden en çok ismi yazılan Özge Çanlı oldu. Özge Çanlı Kısmetse Olur evine girdiğinde Murat ve Semih’i tanımak istediğini söylemi, daha sonra sadece Semih’i tanıyacağını açıklayarak Nur’un ve Melis’in tepkisini almıştı.

Bir gelin adayının eve veda etmesiyle beraber yeni bir gelin adayı da kısmetlerini bulmak üzere eve girdi. Yeni gelen gelin adayı Seray Kurumuş oldu.

SEMİH’İN İTİRAFI HERKESİ ŞAŞIRTTI

Her gün başka bir olayın patlak verdiği Kısmetse Olur evinde son olarak eski gelin adaylarından Melek eve gelmiş ve Eser’le alakalı bir çok itirafta bulunarak evi birbirine katmıştı. Dışarıda Eser’in kendisine evlenme teklifi ettiğini söyleyen Melek gelinler evinde de hiç hoş karşılanmamış ve bir çok kişiyle tartışmıştı.


Eleme gecesinde ise yeni gelin adayı Özge ile tartışan Semih birden evli olduğunu ve bir tane de çocuğu olduğunu açıkladı. Bu haber herkes üzerinde şok etkisi yarattı. En çok da Semih ile ilgilenen ve haftalardır karşılık alamamasına rağmen uğraşmaktan vazgeçmeyen Melis bu cümleyi duyduğunda şaşırdı.

KISMETSE OLUR SERAY KURUMUŞ KİMDİR?

Kısmetse Olur 25. haftada eve gelen yeni gelin adayı Seray Kurumuş 28 yaşında ve Bodrum’da annesiyle beraber yaşıyor. Cafe işletmeciliği yapan Seray Kurumuş, damat adaylarının ısrarlarına rağmen eve kimin için geldiğini açıklamadı. Ancak tek bir isim için yarışmaya katıldığını söyleyen Seray Kurumuş, damatlar evinde hoş karşılandı.

Ancak gelinler evinde adeta soru yağmuruna tutulan yeni gelin adayı Seray, büyük bir ısrarla burada da hangi damat adayına talip olarak geldiğini açıklamadı.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.