Nursel'in Mutfağı son bölümde hangi yemek tarifleri verildi? Nursel'in Mutfağı 5 Şubat 2016 Cuma bölümünü izle

Show Tv'nin sevilen yemek programı Nurselin Mutfağı her gün yeni bölümüyle yemek tarifine meraklı kadınların gönlünde taht kuruyor. Birbirinden eğlenceli konukları ve pratik yemek tarifleri ile her yöreye uygun yemek tarifleri veriyor. Peki Nursel'in mutfağı son bölümde hangi yemek tarifi verildi? Nursel'in Mutfağı 5 Şubat Cuma bölümünde neler oldu?

Nursel'in Mutfağı son bölümde hangi yemek tarifleri verildi? Nursel'in Mutfağı 5 Şubat 2016 Cuma bölümünü izle
05 Şubat 2016 Cuma 12:53

 Birbirinden güzel yemek tarifleri ve eğlenceli konukları ile izleyicilere hoş dakikalar yaşatan Nursel'in Mutfağı her gün 12.00 'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor. 

5 Ocak 2016 Pazartesi günü başlayan yemek programı Nursel'in Mutfağı seyircilerden tam not aldı. 

Nursel Ergin'in sunduğu ve sık sık evlere konuk olduğu program yemek yapmayı kendisine yaşam felsefesi haline getirmiş, mutfağına ve eline güvenen kadınları ağırlıyor. Her yörenin farklı lezzetlerinin her bölümde sunulduğu Nursel'in Mutfağı'nda son bölümde hangi yemek tarifi verildi? Nursel'in mutfağı 5 Şubat 2016 Cuma günü nerede çekildi ve bugünün konuğu kimdi?

Yapımcılığını Postmodern Film Production’ın üstlendiği “Nursel’in Mutfağı”, Pazartesi günü başlıyor. Nursel Ergin’in sunumuyla renk katacağı programda; her yöreden farklı lezzetler sunulacak. Her gün ayrı bir yöreden elinin lezzetine güvenen bir ev hanımının konuk edileceği “Nursel’in Mutfağı”’nda, o yöreye ait hazırlama metotları ile en az dört yemeğin yapılışını izleyeceksiniz.


 Bartın Mutfağından Maydanoz Köfte
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Hanım Saliha Okul oldu. Hanım Saliha Okul, Bartın mutfağına özgü "Maydanoz Köfte", "Gazoz Tatlısı", "Pirinç Mantı" ve "Pum Pum Çorbası" yaptı
 
MAYDANOZ KÖFTE

1 kg tek çekilmiş kıyma
1,5 su bardağı köftelik bulgur
2 demet maydanoz
3 yemek kaşığı un
2 adet yumurta
Tuz 
Karabiber
 
Salçalı Suyu İçin;
 
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Sıcak su

Bulgura çok az su ekleyerek ıslatın ve karıştırın. Diğer tarafta maydanoz ve kıymayı kıyma makinasından çekerek bulgura ekleyin. Üzerine yumurta, un, karabiber ve tuzu ekleyip yoğurun. Yoğurduktan sonra misketten biraz daha büyük olacak şekilde parçalar koparıp yuvarlayın. Yuvarladığınız köfteleri unlu bir kapta unlayın. Salçalı suyu için bir tencereye yağı koyup üzerine salçaları ekleyin ve kavurun. Sonrasında sıcak su ekleyerek kaynatın. Son olarak da tuzu ekleyin. 

İŞTE NURSELİN MUTFAĞI SON BÖLÜM (yayınlanınca burada olacak)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.