REİS filmi yarın vizyona giriyor

Geçtiğimiz günlerde galası yapılan, Erdoğan'ın küçüklüğü, dedesi ve babasından dinledikleri, belediye başkanlığı döneminde tutuklanması ve o süreçlerden bir liderin çıkışı anlatılan ''REİS'' filmi ne zaman vizyona girecek?

REİS filmi yarın vizyona giriyor
02 Mart 2017 Perşembe 22:03

Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatı 'Reis' filminde anlatılacak. Erdoğan'ın küçüklüğü, dedesi ve babasından dinledikleri, belediye başkanlığı döneminde tutuklanması ve o süreçlerden bir liderin çıkışının anlatıldığı film vizyona giriyor.

REİS FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRECEK?

Yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un yaptığı, senaryosunu Murat Özdil'in kaleme aldığı, Reha Beyoğlu'nun Erdoğan'ı canlandırdığı 'Reis' filminin galası geçtiğimiz gün yapıldı. Kafkasör Film Akademi tarafından hayata geçirilen film, 3 Mart'ta sinamaseverlerle buluşacak.

FİLMİN KONUSU VE OYUNCULARI

Film 1933’te yaşanan gerçek bir olayla başlayacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk dönemi ile belediye başkanlığına uzanan hayat hikayesi beyazperdede izleyicilerin karşısında olacak.

Reis sinema filminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Reha Beyoğlu canlandırırken eşi Emine Erdoğan’ı ise Özlem Balcı oynayacak.

ÇEKİMLER, KKTC, İSTANBUL, KIRKLARELİ VE BURSA'DA YAPILDI

"Reis" filminin çekimleri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, İstanbul, Kırklareli ve Bursa'da yapılan film, yaklaşık 1,5 saat sürüyor.

Yapımcılığını Temel Kankıran'ın üstlendiği filmin senaryosu Murat Özdil, müzikleri ise Yücel Arzen imzası taşıyor.

REİS Fragmanını İzlemek için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.