Söz 15. bölüm fragmanı yürek hoplattı

En çok izlenen asker dizisi Söz, yeni bölümde seyirci yine göz yaşlarına boğuldu. 14. bölümle ekrana gelen Söz dizisinde neler oldu? Seyirciyi büyüleyerek ekrana kilitleyen Söz Dizisi 15. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Söz dizisi 15. bölümde neler olacak? Söz son bölüm izle....

Söz 15. bölüm fragmanı yürek hoplattı
29 Eylül 2017 Cuma 22:47

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz 14. Bölümü ile ekranlara geldi. 25 Eylül 2017 Pazartesi günü Söz'de son bölümde neler oldu? 

Söz dizisi yeni bölüm... Teröristlerin başı Büyük Bey'in ortaya çıkmasıyla sarı komutanın başı beladadır. Büyük Beyin planı bu sefer de terör gruplarını tek çatı altına toplayıp Türkiye'nin canını yakmaktır. Büyük Bey Yavuz komutanın izini sürerken kızı Bahar sayesinde Yavuz komutanla tanışma fırsatı bulur. Bu sırada teröristler hain bir saldırı peşindedir. Teröristler kışlaya büyük bir baskın düzenler. Hazırlıksız yakalanan Tim zor anlar yaşamasına rağmen terösistleri püskürtür. Can kaybı yaşanmaz ancak 3 asker yaralanır. 

Çolak ise Büyük Bey'in ortağı ile Büyük Bey'den intikam almak için işe koyulur. Ancak oğlunu asıl öldüren kişi işe iş birliği yaptığının farkında değildir. 

Yavuz ve ekibi bir Türkmen köyüne göreve gider. Köylüleri götüremeden teröristler saldırı için köye gelir. Fethi'yi ise bir sürpriz bekler. Eylem yeniden ortaya çıkar ve yine onları kurtarır. Ancak teröristler 3 gün sonra yeniden gelecektir. Eylem bi şekilde Fethi'nin yanına gelmenin yolunu bulur ve ikili arasında aşk başlar. 

Bahar'ın babası Büyük Bey kızının tayininin çıkmasını ister ve Bahar'ın tayini Giresun'a çıkar. Tayini çıkan Bahar’ın Karabayır’da kalmak için aradığı çözüm hiç beklenmedik birinden gelir. Yavuz Bahar'a kağıt üzerinde evlenme teklifi eder ve Bahar bu durumda karabayır'da kalır. Bunu duyan Büyük Bey deliye döner.

Keşanlı yaralı askerin kör annesi için ameliyat parası toplar. Yavuz arabasını satıp parayı toparlar. Askerin annesinin sonunda gözleri açılır ancak oğlunun şehit haberini alır. 

Çolak eski gücüne kavuşmaya devam ederken, Sancar ve adamları ise bir Türkmen köyüne doğru harekete geçer. Eylem Fethi'yi arayıp köy baskınından haberdar eder. Yavuz ve ekibi köy baskını için yola çıkar, Ali Haydar'ın bebeği ise dünyaya gelmek üzeredir. Türkmenleri korumak için gelen Yavuz ve Tim’i Sancar’dan başka bir tehdit beklemektedir.

Söz Dizisi 15. bölümde neler olacak?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.