Söz 18. bölüm fragmanı yayınlandı, Söz dizisi son bölüm izle

Söz dizisi 16 Ekim'de yayınlanan son bölümüyle yine reyting rekoru kırdı. Yavuz'un başarısıyla beraber Büyük Bey'in kurnaz zekası arasındaki çekişmede kim galip gelecek? Söz Dizisi 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Son bölümde neler oldu? Hepsi haberimizde...

Söz 18. bölüm fragmanı yayınlandı, Söz dizisi son bölüm izle
16 Ekim 2017 Pazartesi 23:37

STAR TV'nin seyirciyi ekrana kilitleyen dizisi SÖZ nefes kesmeye devam ediyor.

Söz son bölümde neler oldu? Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yapar. Ancak Büyük Bey'in gizli düşmanı Agah bir yandan kuyusunu kazmakla meşguldür. Bahar'ı canlı canlı gömüp kurtulma yolları arayan Büyük Bey iyice köşeye sıkışır.

Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu bulur. Fethi'yi arayıp teröristlerin planları hakkında bilgiler verir. Bahar'ın yerinin bulunması için de yardım eder.  Eylem ise Sancar'ın yanındaki bir terörist tarafından dinlenmiştir ve büyük tehlike altındadır. 

Bu sırada Çolak oğlunu öldüren kişinin Büyük Bey değil Agâh olduğunu öğrenir. Ve Çolak Büyük bey'e Agah'în asıl amacını anlatır. Bu sırada Yavuz ve Tim'i içeri girer. Çolak Yavuz'un kurşunuyla başından vurulur. 

Tim’in düzenleyeceği operasyonla Yavuz ise Büyük Bey’i köşeye sıkıştırır. Bahar'ın yerini söylemesi karşılığında Büyük Bey'in gitmesine izin verir. Büyük Bey sınırı helikopterle geçtikten sonra Bahar'ın yerini söyler ve sonunda Bahar kurtarılır. Ancak Yavuz'un planı vardır. Büyük Bey'i içerisinde Karabatak'ın olduğu helikoptere bindirir ve Büyük Bey'i tekrar Türkiye'ye indirir. 

Büyük Bey kaçmak için bütün yolları dener. Yavuz'u bastonunun içerisindeki kılıçla rehin alarak ormanın içerisine karışır. Erdem Yarbay ve Tim peşine düşer. Ve sonunda Yavuz Büyük Bey'i vurur. 

Söz 18. Bölüm'de neler olacak?

Büyük Bey'i vuran Yavuz'u neler bekliyor? Büyük bey gerçekten öldü mü? Bahar'ı bundan sonra neler bekliyor?

Hepsi Söz dizisi yeni bölüm fragmanında...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.