Söz sezon finalinde neler oldu? Yavuz komutan ölümle burun buruna

Star TV'nin her yeni bölümü heyecanla beklenen asker dizisi Söz, sezon finaliyle ekranlara geldi. Söz dizisi son bölümde neler oldu? Söz yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 13. Bölümde neler olacak? Eylem'in Fransız ajanı olduğu ortaya çıktı. Çolak artık Türk askerinin elinde. Ama yolunda gitmeyen şeyler var. Erdem Yarbay ve özel timinin başına gelen beklenmeyen olay ne?

Söz sezon finalinde neler oldu? Yavuz komutan ölümle burun buruna
21 Haziran 2017 Çarşamba 11:31

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz sezon finali ile ekranlara geldi. 19 Haziran 2017 Pazartesi günü 12. Bölüm ile sezon finali yapan Söz'de son bölümde neler oldu? Söz 11. Bölümde Eylem ajan olarak tekrar dönmüştü. Çolakuz' ise Yavuz'un planıyla köşeye sıkışmıştı.

Söz sezon finalinde neler oldu?

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin askeri üssüne sığınır. Çolak'ın ''kıyamet günü'' operasyonu adını verdiği hain planı için burada da yardım edecek birileri vardır. Çolak Sebastian'ın yardımıyla Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türk askerinin İHA'larını kontrolü altına alan Çolak, İHA'yı askeri birliğe düşürerek patlatma gayretindedir. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Yavuz ise kararlıdır, Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını verir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır. Teslim oluyormuş gibi yaparak yabancı askerleri esir alırlar. Ve Yavuz içeri girmeyi başarır. Çolak'la uzun bir mücadele veren Yavuz, Çolak'ın hain planını engeller. Askeri üstün kıdemli askerlerine ise, terörle iş birliği yaptığınıza dair kanıtımız var, eğer çıkmamıza izin vermezseniz bunu Dünya medyasına sunarız diye video çekerek iletir. Yavuz ve özel tim ekibi askeri üsten çıkmayı başarır ancak onları kötü bir sürpriz bekler. Erdem Yarbay, Yavuz komutan ve ekibi meslekten ihraç edilir. Artık sivil hayata geçen Yavuz komutan mezarlığa annesini ziyarete gittiğinde, kendisi için de kazılan bir mezarla karşılaşır. 

Söz Dizisi 13. bölümde neler olacak?

Yavuz komutan ve ekibi üniformalarına kavuşabilecek mi? Yavuz komutan için hazırlanan kötü sürprizi kim hazırladı? Yavuz komutan ölümle burun buruna mı? Söz Dizisi 13. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sayfamız güncellenecektir. 

Söz dizisi sezon finali, son bölüm izle

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.