Survivor 2016'da ünlüler takımına veda eden isim belli oldu

Survivor 2016 ünlüler gönüllüler yarışması kıyasıya bir mücadeleye şahit oluyor. Survivor SMS sonuçları belli oldu mu? Survivor'dan kim elendi? Survivor'da Yılmaz Morgül elendi mi? Survivor ünlüler halk oylaması birincisi kim? Survivor 2016'da ünlüler takımına Yılmaz Morgül mü, Tuğba Özay mı veda edecek? Sembol oyununu kim kazandı? Survivor 2016'da kim elendi? Detaylar Haberimizde..

Survivor 2016'da ünlüler takımına veda eden isim belli oldu
24 Şubat 2016 Çarşamba 00:28

Acun Ilıcalı'nın reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor Ünlüler ve Gönüllüler'de SMS oylaması heyecanı yaşanıyor. Peki 24 Şubat bölümünde Survivor'dan kim elendi? Her yıl Dominik Cumhuriyeti'nde bir adada gerçekleştiren yarışmada nefes kesen oyunlar oynanıyor. Açlığın, sabrın ve birçok duygunun bir arada yaşandığı Survivor'da bu sezon ünlüler ve gönüllüler takımında tanınan ve dikkat çeken isimler yer alıyor. Bu heyecanlı bölümü mutlaka izlemelisiniz.

Hafta sonunda oynanan dokunulmazlık oyunu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Geçtiğimiz haftalarda sürekli oyun kaybeden gönüllüler takımı, içlerinde yaşadıkları sorunları bir kenara bırakıp takım olmayı başardılar ve oyunları kazanmaya başladılar. Haftanın en önemli oyunu olan Dokulnuzmak oyununu kıyasıya bir mücadele ile kazanan gönüllüler bu hafta eleme konseyinde yer almadı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında ise taşlar ortaya döküldü. Ünlüler takımı kendi aralarında yapptığı oylama sonrasında adaya veda edecek 1 kişiyi belirlemişlerdi. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ebru Öztürk yeni kurallar çerçevesinde Yılmaz Morgül'ü eleme potasına gönderdi.  Bu sonuçla beraber Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay SMS oylamasına çıkmış oldu.

Sembol oyunu ödülü Ünlülerin oldu

Sembol oyununda ünlüler takımında kazanan Avatar Atakan olurken, gönüllüler takımında ise Damla oldu. İki yarışmacı takımına ödülü kazandırmak için kıyasıya mücadele etti. Damla'nın devirmesiyle yarışmayı Avatar Atakan kazandı ve ödül ünlülerin oldu.

Halk Oylaması Açıklandı

Survivor izleyicilerin pazar eleme gecesinde kullandıkları oylama sonucu açıklandı. Noter onayı sonrası açıklanan halk oylamasına göre Survivor Ünlüler takımı birincisi  Çağan Atakan Arslan oldu.

Adaya Kim Veda etti


Survivor 2016'da ünlüler takımı konseyde kozlarını paylaşıyor. Halk oylaması sonunca Survivor Ünlüler Takımında birinci Çağan Atakan Arslan oldu.Halk oylamasında birinci olan Atakan, takımı düşünerek Yağmur'u üçüncü eleme adayı olarak gösterdi. Böylelikle eleme potasında Yağmur Özdemir, Tuğba Özay ile Yılmaz Morgül oldu. Seyircilerin kullandıkları oylar neticesinde rakiplerinden daha az oy alarak Survivor ünlüler takımına veda eden isim Yağmur Özdemir oldu.

Yağmur Özdemir kimdir?

Yağmur Özdemir, Survivor 2016'a İzmir'den katıldı. Bursalı olan Yağmur Özdemir, Celal Bayar Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıfta eğitim görüyor. Kendini tanıtırken hızına ve hırsına güvendiğini belirtiyor. Özellikle yarışmalarda düşük performansıyla gündeme gelen Yağmur Survivor 2016 ünlüler takımından elenen ilk isim oldu.


2016 Survivor'da kimler yarışıyor

Tv8 kanalının en heyecanlı yarışmalarından Survivor 2016, 7 Şubat 2016 Pazar akşamı ekranlara gelmeye başladı. Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki çekişme tüm heyecanıyla devam ediyor. Peki Survivor 2016'da kimler yarışıyor? İşte ünlüler Takımı, İşte Gönüllüler Takımı'nın yarışmacıları:

 Survivor 2016 Ünlüler Takımı 

 -Serkan Ercan

 Ütopya yarışmasından tanıdığımız Serkan Ercan Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler kadrosunda yer alıyor. Sporcu kişiliği ile tanınan Serkan Ercan Survivor'un en iddialı isimlerinden olmaya adaydı. Yaşadığı sakatlıktan dolayı adadan ve yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

 -Ezgi Avcı

 Miss Turkey güzeli Ezgi Avcı 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımına katılan son isim oldu. 

 -Eda Akkaya

 Jimnastikçi ve Oyuncu Eda Akkaya Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alıyor.  

 -Nagihan Karadere

 Milli Atlet Nagihan Karadere'de Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alıyor.   

 -Ebru Öztürk

 Tuncay Şanlı'nın sevgilisi manken Ebru Öztürkde survivor 2016 Ünlüler kadrosunda yer alıyor. Ebru Öztürk daha önce Fenerbahçe Voleybol takımında oynamıştı.

 -Çağan Atakan Arslan

 Çağan Atakan Arslan Türkiye Kick boks Şampiyonu olarak Survivor'un en iddialı isimleri arasında. Daha önce de bir çok yarışmada gördüğümüz Çağan Atakan 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alıyor.

 -Tuğba Özay

 Tuğba Özay 2016 Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımda yer alıyor.  

 -Yunus Günçe

 Yunus Günce 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımda yer alıyor. 

 -İbrahim Yattara

Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara ünlüler kadrosuna dahil oldu. İbrahim Yattara 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımda yer alıyor. 

-Yılmaz Morgül

Yılmaz Morgül 2016 Survivor Ünlüer Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımda yer alıyor.


Survivor 2016 Gönüllüler Takımı 

 İbrahim Giydirir

 26 yaşındaki Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir, 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca kafes dövüşü ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19'unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7'si ise nakavt ile sonuçlandı.

 Gizem Memiç

 16 Mayıs 1990 Gaziantep doğumlu Türk model ve güzellik kraliçesi unvanı sahibidir. 1 Nisan 2010 tarihinde Miss Turkey olarak seçilmiştir. Tacını bir önceki yılın kraliçesi Miss Turkey 2009 Ebru Şam'dan alan ve Türkiye'yi hem Miss World Dünya Güzellik Yarışması'nda hem de Miss Universe Kâinat Güzellik Yarışması'nda temsil eden Memiç, Bilkent Üniversitesi'nde İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı eğitimi almaktadır. 

 Efecan Dienzenza

 Annesi Türk, babası ingiliz olan Efecan Dianzenza, 14 Temmuz 1990 yılında Londra İngiltere'de dünyaya geldi. 3 yaşında Türkiye'ye adım attı ve çocukluğunu İzmir Karşıyaka'da geçirdi. 9 yaşında Karşıyaka Spor Kulübü'nün alt yapısında futbol oynamaya başladı. 14 yaşında Antalyaspor Kulübüne transfer oldu. Müziğide arkadaşlar aracılığıyla Antalya'da merhaba dedi. Evine  küçük çaplı stüdyo kurup yüzlerce şarkı kaydetti ve underground albümler yaptı. 2 sene Antalya'da yaşadıktan sonra spor ve müzik hayatını İstanbul'da devam ettirdi. 

 Nihal Candan

 Tam adı Gül Nihal Candan olan Survivor Gönüllüler yarışmacısı, Aralık ayında sona eren İşte Benim Stilim All star yarışmasında ikinci oldu. Mersin’de dünyaya gelen 19 yaşındaki Nihal Candan, varlıklı bir ailenin kızı olarak İstanbul’da yaşıyor. Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Candan’ın sosyal medyada oldukça geniş bir hayran kitlesi bulunuyor.

 Semih Öztürk

 1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.

Damla Can

Gönüllüler takımının başarılı yarışmacısı Damla Can 27 yaşında. Genç yarışmacı sporla yakından ilgili. Kendisi jimnastik,Step ve Aerobik gibi bir çok sporla ilgileniyor. 

Zafer Mete

8 Ocak 1992 tarihinde doğan Zafer Mete, İstanbul'da yaşamaktadır. Yeditepe Üniversitesi'nden mezun oldu. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Mete, Erenköy World Gym (B) takımında kaleci olarak forma giydi.

Serkan Tütüncü

Serkay Tütüncü 7 Şubat 1991 yılında İzmir'de doğdu. Sporcu kişiliği ile tanınan yarışmacı amatör olarak futbol oynadı.  

Gizem Keerimoğlu

Gizem Kerimoğlu, 30 Ekim 1988 İstanbul doğumludur. Gizem Kerimoğlu profesyonel futbolcudur ve Sakarya Yenikent Güneşspor'da futbol oynadı. Daha sonra tiyatro eğitimi alan güzel yarışmacı Akademi 35, 5 Sanat Evinde eğitim aldı.

Aylin Şallı

25 yaşında olan Aylin Şallı, dizi ve reklam oyunculuğu yapıyor.



Survivor Halk Oylaması nasıl yapılır?

Survivor'da desteklediğiniz yarışmacıya oy göndermek istiyorsanız desteklediğiniz yarışmacının ismini yazıp 1890'a gönderebilirsiniz.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI SMS KODU

Aylin ŞALLI için - AYLIN 1890

Damla CAN için - DAMLA 1890

Efecan Dianzenza için - EFECAN 1980

Gizem Kerimoğlu için - GIZEM 1980

Gizem Memiç için - MEMIC 1980

Gülnihal Candan için - GULNIHAL 1890

İbrahim Giydirir için - IBRAHIM 1980

Semih ÖZTÜRK için - SEMIH 1890

Serkay TÜTÜNCÜ için - SERKAY 1890

Zafer Mete için - ZAFER 1890

ÜNLÜLER TAKIMI SMS KODU

Çağan Atakan Arslan için - CAGAN 1890

Ebru Öztürk için - EBRU 1890

Eda Akkaya için - EDA 1890

Ezgi AVCI için -  EZGI 1890

İbrahim Yattara  için - YATTARA 1890

Mehmet (Spartalı) için - MEHMET 1890

Nagihan Karadere için -  NAGIHAN 1890

Seda Tetik için - SEDa 1890

Tuğba Özay için TUGBA 1890

Yağmur ÖZDEMİR için - YAGMUR 1890

Yılmaz Morgül için - YILMAZ 1890

Yunus Günçe için - YUNUS 1890

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.